Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI NAKON DERBIJA

Mamić: Zašto me pitate o Bruni Mariću, njega delegira sudačka organizacija, a ne ja

Mamić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.09.2015.
u 12:39

Oh, da, na Poljudu se igrao i nogomet. Hajdukovu igru, za koju je čak i trener Dinama Zoran Mamić kazao da je bila odlična, “ukrao” je Marić.

Mamić: Ne delegiram ga ja!

- Bilo je interesantno, dobar, usudio bih se reći i odličan Hajduk. Dinamo je bio slabiji nego što smo navikli u posljednje vrijeme. Nismo mogli komunicirati s igračima, u paklu Poljuda ne čuje te ni prvi do tebe - kazao je Mamić.

Nije želio komentirati Marića.

- Zašto to pitate mene, Marića delegira sudačka organizacija, a ne ja!

Damir Burić micao je igrače od suca Marića, a suđenje nije želio komentirati. Radije je govorio o tome kako je Hajduk nadigrao Dinamo.

- Najbolji igrač Dinama bio je Eduardo, to govori o našoj igri. Žao mi je što nismo nagrađeni pobjedom, razočarani smo, ovih 0:0 nam ne odgovara. Slabo mi dođe kad vidim suze u očima mojih igrača u svlačionici - kazao je Burić.

A što je Hajdukov trener promislio kada se Marić oglasio u sudačkoj nadoknadi i dosudio jedanaesterac za Dinamo?

- Što smo Bogu skrivili, eto što sam promislio - dodao je Burić.

A Stipe Pletikosa je rekao:

- Žalosno je da se zbog jedne osobe derbi pretvori u nešto što nema veze sa sportom. Ovo više neće moći tako, treba hitna reorganizacija...

>> Ljubo Pavasović završio na policiji: 'Marić je napravio svinjariju, godinama nam ovo rade'

>> Domagoj Antolić priznao: Hajduk je bio bolji, zaslužio je možda čak i više od boda

>> Pogledajte sporne odluke suca Marića s derbija Hajduka i Dinama

Komentara 22

DU
Deleted user
13:17 20.09.2015.

Ima li u HR objektivnog sportskog novinarstva ili su Index i Zvonimir Alac preuzeli kompletne sportske redakcije Hr medija ?

HR
Hrabraja
13:11 20.09.2015.

Ne kuzim ove tovare, ne zabiju 5 zicera, a kriv je sudac zbog dvije sporne odluke. Bas ste jadni. Buricu, kapa do poda vi ste gospodin koji nece sugo izdrzati s primitivcima iz uprave jednostavno dolazite iz drugog svijeta.

ED
europski dinamo
12:48 20.09.2015.

Opet isti clanak od jucer. Badava vam kad nitko to vise ne pusi. Kmecaona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije