Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER DINAMA

Zoran Mamić ostvario veliki uspjeh, ima priliku postati prvak svijeta

Zoran Mamić Al Ain
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
15.12.2018.
u 20:36

Al Ain se na ovo prvenstvo plasirao kao prvak zemlje domaćina, pa su prvo u pretkolu boljim izvođenjem kaznenih udaraca prošli novozelandski Team Wellington, da bi u četvrtfinalu s lakoćom dobili afričkog prvaka.

Nogometaši Al Aina s hrvatskim trenerom Zoranom Mamićem plasirali su se u polufinale Svjetskog klupskog prvenstva, koje se održava u UAE, nakon što su u četvrtfinalu svladali tuniski klub Esperance s 3-0.   

Al Ain se na ovo prvenstvo plasirao kao prvak zemlje domaćina, pa su prvo u pretkolu boljim izvođenjem kaznenih udaraca prošli novozelandski Team Wellington, da bi u četvrtfinalu s lakoćom dobili afričkog prvaka. Pogotke su postigli Mohamed Ahmad (2), Hussein El Shahat (16) i Bandar Mohammed (60). Klub iz UAE je za nagradu dobio polufinale s južnoameričkim prvakom River Plateom. 

Nogometaši japanske Kashime Antlers također su se plasirali u polufinale pobjedom protiv meksičke Guadalajare s 3-2. Azijski prvak Kashima će u polufinalu 19. prosinca igrati s Real Madridom, a dan ranije igraju Al Ain i River Plate.

Ključne riječi

Komentara 4

ED
europski dinamo
21:22 15.12.2018.

Pregaziti prvaka Afrike je odličan rez. Svaka čast treneru..

PI
pinkec
06:28 16.12.2018.

ante_maja: polako, od mržnje ćete crknuti!

AM
ante_maja
20:47 15.12.2018.

u čemu,lopovluku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije