Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Starteg Modrih

Zoran Mamić: Nije mi žao što je baš Bistrović zabio, meni je važnija bila pobjeda

Zagreb: GNK Dinamo i CSKA Moskva u 6. kolu Europske lige na Maksimiru
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
11.12.2020.
u 00:06

- Čestitke momčadi na sjajnoj igri i rezultatu, samo zadnjih 10, 15 minuta nije bilo dobro - kazao je trener hrvatskog prvaka

Dinamo je upisao novu pobjedu u Europskoj ligi, s 3:1 slavio je nad moskovskim CSKA-om i tako uspješno okončao europsku jesen, a sad slijedi europsko proljeće.

Gotovo je nevjerojatno bilo gledati u Maksimiru europsku utakmicu Dinama, a da plavi navijači pred TV ekranima nisu morali drhtati. Naime, Dinamo je 2:0 pobjedom nad Feyenoordom već prošlo kolo u Rotterdamu osigurao igranje u europskom proljeću, pa i prvo mjesto u svojoj skupini što mu donosi poziciju nositelja u ždrijebu koji će biti u ponedjeljak.

Na kraju je Dinamo pobijedio i s 14 bodova osvojio skupinu, tako je ponovio europsku sezonu kada je Bjelica bio trener, i tada su plavi u skupini imali 14 bodova. Svaka čast dečki, svaka čast i treneru Zoranu Mamiću.

- Čestitke momčadi na sjajnoj igri i rezultatu, samo zadnjih 10, 15 minuta nije bilo dobro. Rekao sam da bi nas primljeni gol mogao uzdrmati jer je momčad silno željela ne primiti pogodak. No, sve ostalo nam služi na čast, možemo kratko uživati, a onda slijedi Rijeka.

Nismo stavljali fokus na to da ne primimo gol i prije sam rekao da bih radije pobjedu nego 0:0. Iako nismo uspjeli svih šest susreta završiti bez gola, ipak smo rekorderi po minutama bez primljenog gola. Nije mi žao što nam je baš Bistrović zabio, dobro je igrao - kazao je Zoran Mamić.

Ključne riječi

Komentara 8

FR
freeshooter
00:18 11.12.2020.

Tako je Zoki, bitna je maestralna igra momčadi koju si tako posložio, a uostalom i sa ovim smo upisani u povijest, i koju dugo nitko neće srušiti, i još važnije, i to malo što je falilo do tog savršenstva, boljee da čuvamo za proljeće, bit će nam snaga i put do osvajanja naslova LIge Europe, to će biti tek pravo savršenstvo za nas, bravo Dinamo...

DI
Dinamenavek
00:24 11.12.2020.

Čestitke najboljem hrvatskom treneru. Bravo Zorane! Nebitno kaj je ovaj zabio jer Dinamo drži rekord sa 525min.

VL
????
08:33 11.12.2020.

Ja bi odmah potpisao ponudu da u sljedećih 6 utakmica u tom natjecanju prime samo jedan gol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije