Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitao Mađarima
Povratak na članak

Zoran Mamić nakon povijesnog poraza: Ne živi se od onoga što je prošlo

- Ferencvaros je igrao na način koji smo očekivali. Nije nas iznenadio - kazao je strateg Modrih

Komentari 32

DU
Deleted user
23:49 16.09.2020.

Danas popodne u novinama kazu da je dvojba gojak ili jakic, ok dvokba ko dvojba odlucis se za gojaka, legitimno i paf u prvoj akciji , gojak e isprati protivnika i primis gol u 2minuti Imas generalku protiv Hakduka ii startas sa jakicem i pogodis, vezni red hajduka nije spojio dvije akcije Gojaka ubacis skluoe u splitu i promasi dva zicera, decko se ufurao da je zvijezda 10 u bih repki itd... a jakic gladan dokazivanja, ali sve ok, fulas imas poluvrijeme i zamijeni ih, ne ti zoki izvadis mayera koji je jedimi imao ideju i potez ??? I prebacis veterana Ademija u napad , i primis gol jer nema ademija tamo gdje jnace ihra (sad si utopio i gvardiola, pa ga ni bielsa nece uzeti.. ) E zoki zoki, izbio si sebi i burazu hrpu love

VL
KO
korisnik70
22:34 16.09.2020.

Mamicu odlazi!

VL
IN
inox14
07:59 17.09.2020.

Mamiću odlazi. Canjuga vrati se. Jurčića za trenera

VL
DE
Dezider
03:58 17.09.2020.

Ništa od Europe dok Zdravko savjetuje upravu i glasnogovornika Antolića, a Zoran umišlja da je trener za Dinamo. Uprava i "mamićoljupci", zar vas nije sram?

VL
RE
RedTree
23:23 16.09.2020.

Dinamo je izgubio Olma. Moru i Kadziora par mjeseci prerano i naravno Bjelicu. U zadnjih godinu dana zaradili su preko cca 70 milijuna eura, Dinamo je trebao uložiti bar 5 milijuna eura u 3,4 prava pojačanja i imati pravog trenera i večeras bi prošli dalje. Ako će sad dovesti pravog trenera i dovesti mu 2,3 kapitalca, mogli bi u Euroligi i šta god napraviti. Ali bojim se ništa od toga, opet starim lošim putem idu.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:55 17.09.2020.

Dinamo je prodao dobre igrače a insceniran je i odlazak izvrsnog trenera. Nakon toga trebalo je nadomjestiti igrače sa sličnima približne klase a trenera da ne govorim. Zoran Mamić kao osoba od povjerenja treba svojim radom pokazati da je i pravi radnik - trener. Zdravko Mamić , sposoban balkanski menađer, trenutno je neaktivan pa je i to dio sudbine Dinama. Ovo će biti tužna sezona za Dinamo, a tek je počela.

VL
KA
kanđija
22:14 16.09.2020.

Ova glupost sa jednom utakmicom doista sputava igrače... pogledajte i druge rezultate pa se vidi da prolaze lošiji klubovi jer nemaju što da izgube. Teško je navijačima a još teže igračima. Vidio se strah cjelu utakmicu...

VL
VK
vječni krojf
22:00 16.09.2020.

Trebaju svi znati koji govore da je Dinamo prvi puta ispao od nekog mađarskog kluba da se ovaj puta igrala jedna utakmica,nije bilo popravnog kao u prošlosti. Jedna sasvim druga priča.

VL
IN
inox14
08:08 17.09.2020.

Srdečny pozdrav z Omonie vam všem posila Jan Lecjaks

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:13 17.09.2020.

bravo daltoni!

VL
TH
Thompson
06:45 17.09.2020.

Madžari su se bitno pojačali u odnosu na prošlu sezonu. Dinamo je igrao bez Olma. Uvjerljivo najboljeg igrača prošle godine! Madžari su iskoristili svoje prilike, a Dinamo nije. I igrala se samo jedna utakmica. U BUDIMPEŠTI! Bitno da novinari sadsad uništavaju Dinamo i reprezentaciju. Dalić radi još bolji posao nego na svijetskom prvenstvu kad smo napravili najveći uspjeh u povijesti. Uvodi mlade igrače Vlašića, Brekala, Ćaletu-Cara... A mi ionako nikad nismo znali igrati prijateljske utakmice. Zato najbolje igramo natjecateljske. Sve kvalifikacije smo jedva prošli uz brojne kikseve. U dodatnim kvalifikacijama smo SVE DOBILI! Da srbi imaju priliku doći do jednih dodatnih kvalifikacija i pobijediti, bili bi " najbolji na svijetu" po novinama u Hrvatskoj!

VL
RE
RedTree
21:53 16.09.2020.

Sve se pokupilo iz lokomotive, iz tog kontroverznog odnosa osim jednog i taj jedan im izbio minimalno 22,23 milijuna eura. Priča s prodajnim izlogom ne prolazi više tako lako u Europu. Bjelica, Moro, Kadzior su prevelik nedostatak.

VL
FR
freeshooter
22:16 16.09.2020.

Previše sam utučen, ispali smo od limitirane ekipe, da bi napisao nešto pametno, tek ono bitno, mi, i Dinamo i reprezentacija, nikad nemožemo pobijediti sa odbrambenim nogometom, mi moramo napadati, sve je bilo odlično do izjednačenja, toliko smo ih pritisnuli, da je bilo samo pitanje kada će početi padati golove, i krene, i umjesto da nastavimo istom igrom, protivnik nam je na konopcima, brojimu se, mi se totalno povučemo, i tu je kraj priče, početak nesretnih grešaka, promašenih zicera, psihološkog pada koji prelazi u teške noge, mi jednostavno moramo biti ti koji će napadati i raditi pritisak na protivnika, baš mije žao, no to je nogomet. Sada moramo ići drugim putem, no možda nam baš taj put donese puno nove sreće, možda u Euroligi napravimo velike stvari, jer ova ekipa ima potencijala, glavu gore dečki, idemooo, ale, ale Dinamo ale...

VL
Avatar Domoljubina
Domoljubina
09:33 17.09.2020.

Ma sad' će Zdravko ponovno moliti Gospu (ispričala se, zaboravila da je jučer bila utakmica) pa će braća mirno nastaviti dalje krasti...

VL
BE
Beskucnik
10:24 17.09.2020.

Ako su prije Rusije , Modrica Lovrena ..itd vukli po sudovima u pokusaju da uniste vatrene , onda mi se cini da je Mamic doveden da unisti i rasproda Dinamo u zamjenu za slobodu i odustajanje odoptuznice Dorha, isti onii kojima smeta Hrvatska , smeta im i Dinamo

VL
PA
pappmisi
21:52 16.09.2020.

Zrelo i realno razmisljanje !! Jedina zamerka umesto Gavranovica ubuduce treba igrati Tolic !! On je sjajan igrac !! Samo Dinamo !! Idemo Dalje !!

VL
AN
antiekstremist
07:33 17.09.2020.

Mamići ostanite zauvijek u Dinamu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.