Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NE BJEŽI

Zoran Mamić ispunio obećanje, vratio se u Hrvatsku!

Zoran Mamić
Igor Kralj/PIXSELL
24.03.2021.
u 09:51

Za putovanje Mamić nije imao nikakvih zapreka, budući da je, unatoč pravomoćnoj presudi, još uvijek slobodan čovjek.

Zoran Mamić otputovao je iznenada u Bosnu i Hercegovinu i ostavio dojam kao da ide bratovim stopama. No, obećao je da će se vratiti, što je ispunio, doznaje RTL.

Njegov prijelazak granice s Bosnom i Hercegovinom zabilježen je na graničnom prijelazu Bijača, zadnjem prijelazu nakon Međugorja.

Za putovanje Mamić nije imao nikakvih zapreka, budući da je, unatoč pravomoćnoj presudi, još uvijek slobodan čovjek. Naime, Županijski sud u Zagrebu još mu nije poslao poziv za izdržavanje zatvorske kazne.

To znači da nije imao bilo kakvu obvezu prema hrvatskom pravosuđu. Tek kada ga sud pozove na izdržavanje kazne, Mamić će se morati odazvati.

Nakon pravomoćne presude Mamić je u intervjuu za RTL izjavio kako se i dalje ne osjeća kriv, ali da će kaznu odslužiti. Naglasio je kako to želi učiniti čim prije, jer želi nastaviti normalno živjeti.

Komentara 21

LU
Ludwik
10:05 24.03.2021.

I gdje su danas svi oni blentoni što su jučer likovali?! Mada bi svatko od njih na Zoranovom mjesto otišao u BiH i rušio ne samo presudu, nego i čitavu lakrdiju od "hrvatskog pravosuđa". Svi bi mi bili sretni da su nas Mamići "oštetili" kao što so "oštetili" Dinamo! Vidite samo nogometaše koje su od gologuzih dječaraca pretvorili u milijunaše... Čkome i uživaju u milijunima...

ST
stefj
10:06 24.03.2021.

Hm, nema komentara? Na tekstu jučer kada je izašao iz Hrvatske 50 komentara u roku 15 minuta... Botovi ostali zatečeni?

AN
Anemija
10:46 24.03.2021.

Zoki ipak nije pobjegao, šta ćemo sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije