Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI SU BLIZU
Povratak na članak

Znate li koliko je Dinamo zaradio i što mu donosi ulazak u osminu finala?

Osvajač skupine dobit će milijun eura bonus, a drugoplasirani 500.000, ali Uefa daje i po 500.000 svim klubovima za ulazak u šesnaestinu finala.

Komentari 7

Avatar Toni Broo
Toni Broo
21:53 25.10.2018.

Bravo Dinamo i čestitke Bjelici i igračima na ovom uspjehu! Skupljaju se bodovi za klupski i hrvatski koeficijent. Dinamo će ove godine imati veći klupski koeficijent nego da igra LP, a u financijskom smislu bi Dinamo mogao dohvatiti novac kaoo da su igrali grupnu fazu Lige Prvaka i ono što je najvažnije, ovim uspjehom je svim igračima cijena narasla za duplo. Dinamova budućnost je u sportskom i financijskom smislu fantastična! Hvala Mamiću jer je doveo Bjelicu koji je i sam potvrdio nedavno u jednoj emisiji da je došao u Dinamo isključivo na inzistiranje Zdravka Mamića! Sve se idealno posložilo iako su partijske sile imale neke druge ciljeve s Dinamom. Događa se isto što i s reprezentacijom, svi igrači te zaposlenici Dinama su homogenizirani i motiviraniji nego ikada da prkose svim zlotvorima koji raznim zlouporabama institucija i medija žele uništenje Dinama i Mamića.

VL
DU
Deleted user
21:49 25.10.2018.

Nije sve u novcima ima nešto i do ugleda a daleko seže pogled s vrha ljestvice !

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:37 25.10.2018.

Dinamo Zagreb iznad svih!

VL
DU
Deleted user
22:09 25.10.2018.

Nije u šoldama sve...."autore". Kad vi stalno o tome "koliko je tko i gdje zaradio" pa dajte jednom javno napišite koliko ste vi dužni Hrvatskoj državi.

VL
GO
Goldstadt
22:22 25.10.2018.

iiiiii, koliko je zaradio novinarčiću

VL
BI
binki
07:24 26.10.2018.

Lopina pobjegao kao pič...ca i odma svanulo sunce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.