Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOLI PROTIV DINAMA K.

Marko Rog prolazi teške dane u Napoliju, Ante Čačić se treba zabrinuti

Gael Clichy of Manchester City crosses past Kiev's Domagoj Vida during the UEFA Champions League match at the Etihad Stadium. Photo credit should read: Philip Oldham/Sportimage via PA Images/Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
23.11.2016.
u 19:00

Naš Domagoj Vida s Dinamom (nema šanse za prolaz dalje) stiže k Marku Rogu i Ivanu Striniću u Napulj.

Arsene Wenger, uoči dolaska PSG-a, dobre je volje. Naime, riješeno je pitanje ostanka jednog od najpoželjnijih desnih bekova današnjice, Španjolca Hectora Bellerina. Produljio je ugovor do 2023. godine, a tjedno će zarađivati 120 tisuća funti. Najveći interes za njega pokazivali su Barcelona, iz koje je došao u Arsenal, te Manchester City. Valjda se Pep Guardiola prisjetio kako ga se olako riješio...

Wenger odahnuo

S olakšanjem će Francuz dočekati svoje Francuze, bit će to bitka za prvu poziciju u skupini A Lige prvaka u kojoj Arsenal i PSG imaju po deset bodova, a Ludogorec i Basel bore se za treću poziciju i nastavak igranja u Europskoj ligi.

Naš Domagoj Vida s Dinamom (nema šanse za prolaz dalje) stiže k Marku Rogu i Ivanu Striniću u Napulj. Vida, koji je nedavno zbog vožnje s 1,51 promilom alkohola u krvi ostao bez vozačke dozvole, prošao je bez klupske kazne, bit će u obrani Kijevljana, a hrvatski dvojac teško će se naći u prvih jedanaest.

Strinić ima mjesto na klupi, a Rog još uvijek čeka prve minute u dresu Napolija. Hrvatski veznjak prolazi teške dane bez igre, a najava trenera Maurizija Sarrija može zabrinuti Antu Čačića, jer teško će Rog do minuta.

– Vidim ga na poziciji zadnjeg veznog – rekao je Sarri.

Rog i dalje bez minute

Teško je vjerovati da će ga koristiti u ozbiljnim utakmicama, Rog će još prolaziti fazu aklimatizacije na Italiju. Samo da mu se ne dogodi priča Andrije Balića, Hajdukove nade, koji je u siječnju otišao u Udinese i još nije zaigrao ni minute. Rog je Napolijev zalog za budućnost, vreli jug brinu napadači. Higuain je odavno oplakan, a nova je mora za Napolitance ozljeda poljskog napadača Milika, koji je prije mjesec i pol ozlijedio koljeno i teško će zaigrati do kraja sezone. A sada Napoli želi angažirati Leonarda Pavolettija iz Genoe kojeg je ove sezone dosta koristio naš Ivan Jurić.

– Rok je 8. prosinca, do tada se Pavoletti i Genoa moraju izjasniti – kazali su iz Napolija.

Bit će zanimljiv drugi dvoboj u skupini B, Beşiktaş dočekuje Benficu, pobjeda i jednoj i drugoj momčadi nosi prolaz dalje.

A Messi i društvo s nekog drugog planeta idu u Glasgow. Tamo ih čeka draga mušterija Celtic, Barcelona se mora vaditi nakon kiksa u prvenstvu protiv Malage. Uvijek im ide protiv Škota, u posljednjem dvoboju Barcelona je slavila sa 7:0. Ali, statističari se vraćaju četiri godine unatrag. Tada je Celtic u nevjerojatnoj utakmici šokirao Barcelonu i pobijedio s 2:1, a imao je posjed lopte 11 posto. I ta se utakmica igrala u studenom, baš kao i ova...

Komentara 6

RI
rikavac
19:31 23.11.2016.

Rog mi je drag kao igrac i kao covjek ali su neki drugi krivci utjecali da prodaju Roga koji ce bojim se potonuti kao igrac i da ce njegova karijera bit pod upitnikom.

MA
magnum2013
10:45 25.11.2016.

Nemogu vjerovati da je ovaj članak napisao Ozren Maršić. "Novinar" se zabrinuo za pojedine igrače i izbornika Čačića. Odjednom se na jugu pojavila briga za repku. Onu istu koju su nagradili fučkanjem na svojem stadionu. Iz ovog istog grada na kojem je osvanuo kukasti križ, a zbog tih istih ljudi nemamo pravo uživo biti na stadionima kad igra naša reprezentacija. Koliko zlobe u ovim ljudima.

CU
cupus
22:05 23.11.2016.

Pa Ronaldinjo je bio na klupi u tim godinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije