Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI U SUBOTU

Zna se sudac derbija na Maksimiru! Kek: Izazovna utakmica

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
26.04.2018.
u 23:21

- Znamo važnost utakmice i koliko je teško igrati u Maksimiru. Pripremamo se maksimalno, znam da neko vrijeme već nismo slavili u Maksimiru - kaže Acosty

Rijeka u subotu gostuje kod Dinama u Maksimiru u 32. kolu HNL-a.

Derbi će suditi Bruno Marić iz Daruvara, a pomoćnici će mu biti Goran Pataki (Đakvo) i Jerko Crnčić (Vrbovec).

Uoči gostovanja na Maksimiru oglasio se it trener Rijeke Matjaž Kek.

- Izazovna je utakmica kada igraš protiv lidera prvenstva. Gostujemo kod ekipe koja je zaslužila mjesto na kojem se nalazi i to nam, uz razmišljanje o kvaliteti naše igre, moraju biti najvažnije stvari - rekao je Kek.

Ofenzivac Rijeke Maxwell Acosty je dodao:

- Znamo važnost utakmice i koliko je teško igrati u Maksimiru. Pripremamo se maksimalno, znam da neko vrijeme već nismo slavili u Maksimiru. Dobro treniramo i nadam se da ćemo u subotu odigrati dobru utakmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije