Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa na Pelješcu

Zna i on što je prava prigoda: Neuer pohitao po punjene paprike na akciji 'plati tri, nosi dvije'!

Manuel Neuer
Foto: Screenshot
17.07.2020.
u 09:17

Ponajbolji vratar svijeta ispred lokala je parkirao u Porscheu 356

Manuel Neuer, vratar Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije, iz dana u dan dokazuje da je vedar i opušten mladić koji koristi svaku prigodu da dan ispuni veseljem i smijehom.

Pohitao je tako u srijedu na Pelješcu po punjene paprike na akciji "Plati tri, nosi dvije", i to u Porscheu 356, vozilu koje je prava atrakcija jer bi netko na temelju njegova izgleda zaključio da ga se samo pukim čudom može upaliti.

Genijalnu scenu na Facebooku prikazao je vlasnik čuvenoga Tuna Bara na Pelješcu Jakov Begović, koji i inače svoje kupce zabavlja silno duhovitim natpisima.

Tako posjetitelji njegova lokala mogu doznati i da djelatnici Tuna bara "govore sve jezike osim stranih", odnosno "da su porcije male, ali zato skupe!"

Otkrio je Begović i da je s Neuerom odmjerio snage u obaranju ruke, pa za 24sata prepričao i kako je upoznao jednog od najboljih vratara svijeta:

– Upoznali smo se tako što mi je njegov trener dao rukavice. Ponio sam ih na ribe i s njima izašao na naslovnici časopisa "Ribolov na Jadranu". Inače sam tunolovac. Neueru su pokazali tu novinu gdje lovim ribu u njegovim rukavicama i tako je doznao za mene.

Kada sam bio u Njemačkoj, Neuer se htio upoznati sa mnom kada je čuo tko sam. Kasnije sam pitao ove moje koji je to tip, a oni su mi rekli: "Pa to ti je golman Bayerna". Svi su umrli od smijeha. Eto, on je znao za mene, ali i ne i ja za njega. Ne idem na utakmice, ne gledam balun – otkrio je Begović, na čije su se riječi nadovezali i mještani.

Otkrili su kroz šalu napomenuli da se Neuer odao čarima vaterpola, da mu uopće ne ide loše, te da će razmisliti o transferu iz Bayerna u vaterpolo klub Trpanj.

- -

Komentara 7

IV
IVRI
10:16 17.07.2020.

Simpa ležeran mlad Nijemac! Inače je skoro svim Nijemcima Mallorca simbol za ljetnu destinaciju. Dalmatinci, pokažite svoju čokoladnu stranu!

DU
Deleted user
09:35 17.07.2020.

hahahhahahha dobra akcija plati tri nosi dvije hahahhahahhaha

TO
Tomisl
11:02 17.07.2020.

Sad će neki mediji objavit da vozi auto fabrikata iz vremena H.......a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije