Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček prvaka

Zlatnim vaterpolistima na Trgu bana Jelačića  sviraju tamburaši

Hrvatski vaterpolisti slave naslov svjetskog prvaka
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
30.07.2017.
u 12:12

Program na Trgu bana Jelačića počinje u 17 sati, uz nastup DJ-a i navijačke pjesme. Dolazak hrvatske reprezentacije očekuje se u 18 sati

Grad Zagreb i Hrvatski vaterpolski savez priredit će organizirani doček za vaterpoliste koji su na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojili zlatnu medalju.

Na dočeku hrvatskih reprezentativaca, u nedjelju, u 18 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića, svirat će najbolji hrvatski tamburaši. Zlatna medalja vaterpolista slavit će se uz izvedbu ansambla kojeg se sjećamo i po imenu Zlatni dukati, a koji  ove godine slavi 30 godina profesionalnog djelovanja. 

Program na Trgu bana Jelačića počinje u 17 sati, uz nastup DJ-a i navijačke pjesme. Dolazak hrvatske reprezentacije očekuje se u 18 sati. Pozivamo sve građane da se u što većem broju odazovu i zajedno sa zlatnim vaterpolistima pjesmom proslave njihov uspjeh.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka nakon što je u finalu SP-a u Budimpešti svladala domaćina Mađarsku (8:6). Za Hrvatsku je to drugi naslov u povijesti, točno deset godina nakon Melbournea 2007. kada je u finalu također svladala Mađarsku.

Ovo je šesta medalja u nizu za Hrvatsku na Svjetskim prvenstvima.

Komentara 8

Avatar Oneill
Oneill
12:53 30.07.2017.

Jutro kad sam se digao imao sam osjećaj nekog zadovoljstva pa sam se pitao što je samnom a moja supruga inače strankinja kaže na Hrvatskom moraš se dobro osjećati pa ti si prvak svijeta a ja a bogati to je to.Hvala velikanima do neba i nazad.

DU
Deleted user
12:41 30.07.2017.

tako i treba zasluzeno sve👏👏 bravo decki a srbima ce cujem bregovic s svojim grobarima i pleh glazbom napraviti festu u beeeooogggrrraaddduuu😅😆

AN
antonelić
18:38 30.07.2017.

nadajmo se da će doček na trgu bana jelačića uveličati naša kraljica dr.kolinda ... već je tri dana nema u javnosti , a mi domoljubi se pitamo tko će nas braniti od ugroze ... pojavi se , dođi kraljice ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije