Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA ŽDRIJEB

Zlatko Dalić progovorio o svojoj budućnosti na klupi Hrvatske

Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
03.03.2020.
u 19:03

- Hoću li voditi Hrvatsku u Ligi nacija? Nikad nemoj reći ovako ili onako, vidjet ćemo - nije htio Dalić odgovoriti na pitanje i time otvorio špekulacije

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je ždrijeb Lige nacija koji nam je donio Francusku, Portugal i Švedsku.

- Dobili smo najjaču skupinu koja je mogla biti, ali baš lijepo. Bit će atraktivno, dobro i imat ćemo što gledati - rekao je Dalić za Novu TV te dodao:

- Znali smo da će nas čekati teška skupina, tko god došao. Prvo izdanje Lige nacija nije bilo dobro, ali ovo će biti. Ovo će biti dobra priprema za kvalifikacije za SP u Kataru.

Zatim je naglasio:

- Nismo mogli dobiti kvalitetnije i atraktivnije utakmice za naše navijače. Bit će to dobro iskustvo i za nas jako dobar test.

No, hoće li Dalić voditi Hrvatsku u Ligi nacija? Ugovor mu traje do kraja Eura.

- Sad je pred nama turnir u Kataru i Europsko prvenstvo, a onda ćemo dalje razmišljati. Hoću li voditi Hrvatsku u Ligi nacija? Nikad nemoj reći ovako ili onako, vidjet ćemo.

Vatrene sada čekaju pripremne utakmice, a moguće je i otkazivanje zbog koronavirusa.

- Bilo bi šteta, puno toga bi se izgubilo. Pratit ćemo što će se događati. Teško je govoriti u ovom trenutku što će biti, ja se nadam da do toga neće doći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije