Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Zlatko Dalić: Što čekamo? Testiranje na koronavirus

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
14.11.2020.
u 23:01

- Čekamo sutra opet testiranje na koronavirus i da vidimo hoće li još netko otpasti. To je ono što čekamo. Neka se dečki vrati pozitivnog stava, ali negativnog testa u klubove. Jedva čekamo da sve ovo završi.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je večerašnji poraz od Švedske (2:1) u pretposljednjem kolu Lige nacija.

- Ne bih govorio je li ovo najlošija naša utakmica. Izgubili smo u prvom poluvremenu i primili smo dva gola. U nastavku smo bili bolji, ali nije bilo dovoljno. Švedska je bila bolja. Nama je nedostajalo sedam, osam igrača i da su oni bili sigurno bi bilo drugačije - rekao je Dalić pa potvrdio još loših vijesti.

- Uremović je otpao za Portugal. 

Slijedi posljednje kolo u kojem mi igramo s Portugalom na Poljudu, a Švedska kod Francuske.

- Cilj je da odradimo ovaj ciklus i da ova godina što prije prođe. Francuska je prva, Portugal nema motiva, ali to je velika reprezentacija. Na nama je da damo sve od sebe.

Što očekuje od susreta na Poljudu?

- Čekamo sutra opet testiranje na koronavirus i da vidimo hoće li još netko otpasti. To je ono što čekamo. Neka se dečki vrati pozitivnog stava, ali negativnog testa u klubove. Jedva čekamo da sve ovo završi.

Utakmicu je prokomentirao i naš vratar Dominik Livaković.

- Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, radili smo malo prekršaja. U drugom smo se trgnuli i bilo je puno bolje. Naravno da imamo želju kad god igramo za reprezentaciju. Zašto ne bismo pobijedili Portugal? - rekao je Livaković.

Ključne riječi

Komentara 46

VU
vuky91
00:16 15.11.2020.

Daliću, neću pisati hvalospjeve za 2018. jer to svi znamo i to nitko ne spori, ali isto znamo da smo sada u 2020. Osim Livakovića i Brekala ti u ove dvije godine od te slavne 2018. nisi stvorio niti jednog drugog standardnog reprezentativaca. Previše lutanja, a sve bez cilja. Psihološki si utjecao na igrače da i drugi put startamo sramotno u 'nebitnoj' Ligi Nacija. Znaš i sam da je sve bitno, svaki trening a kamoli ne neka međunarodna utakmica u kojoj je Hrvatska i dalje viceprvak svijeta. Teško se popeti na vrh a još teže je opstati gore. Igramo mlako-hladno, više hladno, bljutav i nikakvo. Ako se znalo da Ćaleta-Car vuče žuti karton onda je trebao igrati sa Turcima i Šveđanima - to su elementarne stvari. I još danas dobije žuti na sredini terena!Vida je izvan forme, spor i više nema i neće imati potrebnu brzinu za reprezentaciju. Shvati to! Kovačić ne može igrat zadnje veznog, a upitno je uopće što može igrat. Naša igra više ne može ovisiti o Modriću, pa i u Realu su to shvatili. Počni uključivat igrače iz U21, trenutno smo po broju primljenih golova najgora od 55 reprezentacija u Ligi nacija. Kolokvijalno to se zove kanta za napucavanje. Uvijek si govorio hoćeš jake protivnike, evo imaš ih a mi se sramotimo. Nije sramota izgubiti, sramota je u pristupu. Protiv Turske je to izgledalo još OK, imali smo inicijativu, ali ovo protiv Švedske kako je krenulo još je dobro i završilo. Rasterećeni Portugal će nas opet pobijedit a vi svi u stožeru opet nećete biti ništa pametniji.

DU
Deleted user
23:28 14.11.2020.

“ Nama je nedostajalo sedam, osam igrača...”? Brozović, to priznajem, ali ostali.....Tko to? Lovren, hajde de. Vida? I bolje da ga nije bilo. Tko još? Daleko je to od brojke 7 ili 8. Dalić se potpuno pogubio. Iz igre vadi centarfora ali i dalje forsira igru po bokovima sa nabacivanjem u sredinu!? Onda mu nakon nekoliko minuta proradi kliker pa ubacuje Petkovića.

OS
osijek68
23:44 14.11.2020.

Kakvo lupetanje?! Falilo nam 7,8 igraca? Portugal nemotiviran? Jedva cekamo da se ovo zavrsi pa da se momci pozitivni vrate u klubove? Kako ocekivati da igraci igraju kad imaju ovakvog "lidera"? Ovo je bilo bez veze. Ne znas postaviti igru i lupetas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije