Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA VATRENE

Zlatko Dalić ostao bez vrijednog igrača! Zbog ozljede propušta Češku

Velika Gorica: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Armenije
Luka Stanzl/PIXSELL
16.06.2021.
u 20:17

Sreća je što Hrvatska ima širinu pa će se naći aekvatna zamjena...

Borna Barišić neće putovati s ostatkom hrvatske reprezentacije u Glasgow, gdje vatreni u petak 18. lipnja protiv Češke od 18 sati igraju drugu utakmicu na Europskom prvenstvu.

Situacija s Barišićevom ozljedom leđnog mišića takva je da neće konkurirati za susret s Česima pa je stručni stožer reprezentacije u dogovoru s liječničkom službom donio odluku da ostane u Rovinju i nastavi s terapijama.

Udarac je to za Zlatka Dalića, ali dobro je što ima širinu pa će sasvim sigurno pronaći adekvatna rješenja za Barišića.

Komentara 20

KP
Karlovacko pivo
20:54 16.06.2021.

Ako nam toliko fali taj igrac onda nebi trebali ni ici predajte utakmicu

ĆA
ĆanotaKrljo
20:44 16.06.2021.

Pa neka odgode tekmu dok se ovaj dragulj ne oporavi !

ST
stefj
23:44 16.06.2021.

Barišić tu nije toliko bitan... Nakon prošle 3 utakmice, čini se da naši ne znaju kako dati gol, zapravo nemaju nikakve ideje kako ga dati... Česi nisu nešto previše dobri, ali im igra ima smisao. U napadu šalju centaršuteve jer imaju onog 2m visokog koji uvijek može nadskočiti 2-3 obrambena i ne trebaju više ljudi u 16 metara. Ako je centaršut dovoljno visok, samo njegova glava će pogoditi loptu... Naši nemaju nikakvu ideju. Npr. na prošloj utakmici, kada staviš Rebića samog u napadu prvo pitanje koje se nameće je kako mu dodati loptu? Lopte prolaze kroz njega, pokraj njega, odbijaju se od njega, a kada ju i zadrži, sigurno neće odigrati povratno... A i ako bi slučajno odigrao, kome, kada nikoga nema... Napad izgleda kao da su se svi dogovorili nađemo se kod aut linije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije