Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS ĆE ODLUČITI:

Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske!

Zlatko Dalić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
16.10.2017.
u 07:30

Igrači su brzo kliknuli s novim izbornikom, svi redom pohvalno govorili o Zlatku Dalić

Zlatko Dalić danas će biti potvrđen kao novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Zahvalni stručnjak upisao je veliku pobjedu (2:0) u Kijevu u posljednjem kvalifikacijskom dvoboju za Svjetsko prvenstvo, pa će ga Izvršni odbor HNS-a sutra potvrditi i kao trajno rješenje na klupi kockastih.

A to se čini kako sasvim logična odluka; igrači su brzo kliknuli s novim izbornikom, svi redom pohvalno govorili o Zlatku Daliću. Kako u medijima, tako i u osobnim razgovorima s čelnicima HNS-a, piše Goal.

Zlatko Dalić
1/14

Izvršni odbor HNS-a sastat će se u jutarnjim satima, pa treba očekivati kako će Zlatko Dalić već danas u popodnevnim satima biti na raspolaganju hrvatskim medijima. Naravno, na službenoj press-konferenciji.

Zlatko Dalić predvodit će naše nogometaše u dodatnim kvalifikacijama, no trebao bi Hrvatsku voditi i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. I sada je sasvim jasno; Dalić će od ponedjeljka i službeno biti nasljednik Ante Čačića.

Komentara 9

Avatar Sokol
Sokol
11:16 16.10.2017.

Sretno reprezentaciji i izborniku !

DA
dalibla
08:30 16.10.2017.

Trebao je biti Čačićev nasljsdnik poslije EP u Francuskoj.

PI
pinkec
22:14 16.10.2017.

Ovi mrziteljski jadnici, nikako se skinuti sa (hrvatskog) Vatrenih 18-ti na svijetu! Izgleda godi im jahati na hrvatskom qurcu! Samo nastavite ako vam godi. Neka pati koga smeta, Vatreni će biti najbolji prvaci svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije