Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK PRESUDIO

Zlatko Dalić odlučio da neće okupljati vatrene, bolje da ostanu kod kuće

Zlatko Dalić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
13.03.2020.
u 20:46

Izbornik Dalić složili su se da ovog mjeseca neće biti okupljanja reprezentacije u predviđenom reprezentativnom terminu.

Odlukom rukovodstva Hrvatskog nogometnog saveza i izbornika Zlatka Dalića, hrvatska reprezentacija ovog ožujka neće imati predviđeno okupljanje.

Nakon što je zbog globalne pandemije koronavirusa otkazan predviđeni prijateljski turnir u Dohi, gdje je Hrvatska trebala odmjeriti snage sa Švicarskom i Portugalom, rukovodstvo Saveza i izbornik Dalić složili su se da ovog mjeseca neće biti okupljanja reprezentacije u predviđenom reprezentativnom terminu.

HNS je o ovoj odluci obavijestio klubove svih pozvanih reprezentativaca.

Odluka je donesena imajući u vidu aktualnu situaciju u Hrvatskoj i Europi, odnosno, globalnu pandemiju novog koronavirusa, a s ciljem zaštite zdravlja reprezentativaca. Stav je Saveza i stručnog stožera na čelu s izbornikom Dalićem kako je za reprezentativce ovoga trenutka najsigurnije boraviti u gradovima gdje borave, u karantenama ili pod drugim mjerama koje vrijede u pojedinim zemljama, poručili su iz HNS-a.

Komentara 1

PL
Playmaker
04:41 14.03.2020.

Bravo Heroju Daliću !!! 😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 Najbolji Trener Vatrenih i Pravi Svijetski Prvak Svih Vremena 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije