Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić obradovao kolege iz Bosne i Hercegovine! Ovo će im biti od velike pomoći

Zlatko Dalić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
10.04.2020.
u 10:45

Dalić je svojim iskustvom i znanjem bio zanimljiv gost, a mediji u BiH pišu kako će to sigurno dobro doći trenerskoj budućnosti u BiH

Koronavirus je privremeno zaustavio sva sportska natjecanja, ali i općenito okupljanja ljudi pa se tako edukacija za trenere polaznike četvrtog semestra Uefa Pro tečaja u susjednoj BiH odvija putem online putem video ZOOM platforme. 

Polaznici te grupe moraju odraditi još jedan semestar nakon čega idu na stažiranje u klubove liga "petice", a potom će pripremati svoj diplomski rad i završni ispit kako bi stekli licencu za UEFA PRO trenera.

A u posljednjem online video predavanju glavnu riječ je imao gost-predavač, izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

Dalić je svojim iskustvom i znanjem bio zanimljiv gost, a mediji u BiH pišu kako će to sigurno dobro doći trenerskoj budućnosti u BiH. 

>>> Pogledajte posljednji Dalićev popis za turnir u Dohi koji je ipak odgođen

Komentara 2

PL
Playmaker
13:45 10.04.2020.

Zlatko Dalić !!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 Najbolji Trener Vatrenih i Pravi Svijetski Prvak koji je napravio Najveći Uspjeh Svih Vremena !!!! Legenda Hrvatske Reprezentacije 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

PU
Punoglavac
20:45 10.04.2020.

Ajmo mrzitelji bosanskih Hrvata-Sta cekate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije