Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić nije zadovoljan: To me jako brine

International Friendly - Turkey v Croatia
Foto: MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/10
11.11.2020.
u 21:30

- Ova je utakmica poslužila svrsi, ali sam nezadovoljan time da olako primamo golove. To me jako brine. Moramo puno popraviti. Bilo je puno golova, u drugom smo dijelu igrali malo bolje i trebali pobijediti.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 3:3 s Turskom u prijateljskom susretu u Istanbulu. Izbornik Zlatko Dalić nije sasvim zadovoljan.

- Opet smo olako primili golove. To me zabrinjava jer primimo gol svaki put kada protivnik prijeđe centar - rekao je Dalić nakon utakmice.

- Ova je utakmica poslužila svrsi, ali sam nezadovoljan time da olako primamo golove. To me jako brine. Moramo puno popraviti. Bilo je puno golova, u drugom smo dijelu igrali malo bolje i trebali pobijediti.

Dalić nije zadovoljan zbog grešaka.

- Slično smo griješili i protiv Francuske. Stoperi nisu bili u korekciji, to nije dobro i brine me.

Budimir se upisao u strijelce.

- Budimir je pokazao kvalitetu iako nije u formi jer mu nedostaje treninga nakon koronavirusa. Na njega možemo računati. Pongračića vidim s nama već u ožujku i nadam se da će biti konkurencija - rekao je Dalić.

Ključne riječi

Komentara 4

CU
Cuxl
21:57 11.11.2020.

Dalic lici na turcina ovako na prvu,da nije fulo klupu.

ST
Starotopoljanin
09:24 12.11.2020.

vida veliki fuler,kriv za dva gola,ide bez razmisljanja i gubi loptu.

TO
Tomi
21:58 11.11.2020.

Zlatko radi odlican posao,ljudi dajte mu vremena i vidjet cete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije