Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOV STAV

Zlatko Dalić kratko i jasno objasnio zašto još uvijek ne zove Rebića u reprezentaciju

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Slovenia
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.09.2021.
u 22:25

- Izbor igrača je moj i od ostatka stožera i mi iza njega stojimo i za njega odgovaramo. To smo procijenili i to je moja odluka. Idemo dalje.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je pojasniti popis reprezentativaca za gostovanje na Cipru 8. listopada i domaću utakmicu sa Slovačkom tri dana kasnije u Osijeku.

Kao što je poznato, u momčad se vraća Josip Brekalo, a stižu i debitanti Josip Stanišić te Kristijan Jakić. Za Antu Rebića i Brunu Petkovića među vatrenima još uvijek nema mjesta.

- Izbor igrača je moj i od ostatka stožera i mi iza njega stojimo i za njega odgovaramo. To smo procijenili i to je moja odluka. Idemo dalje. Vjerujem tim igračima, vjerujem da mogu napraviti rezultat i da mogu odgovoriti našim zahtjevima - kazao je Dalić za RTL pa dodao:

- U reprezentaciju se ulazi s dobrim igrama i ponašanjem koje je u skladu s onim koje se traži u reprezentaciji.

Time je zapravo rekao sve što se imalo reći za Rebićev slučaj, ali i Petkovićev. Iako, dok Brunu koči loša forma, Antu je koštalo njegovo ishitreno i nepromišljeno ponašanje, koje je u najmanju ruku bilo na granici bezobrazluka i nepoštovanja.

Što se dvije utakmice pred Hrvatskom tiče, izbornik je optimističan.

- S obzirom na to kako smo u rujnu igrali dobro, mi sad to trebamo ponoviti. Igrati s puno energije i motiva te biti još bolji. Ako to ponovimo, osvojit ćemo novih šest bodova. To je naš plan, to je naš cilj.

>>> Uspjesi Ante Rebića u dresu reprezentacije

Komentara 26

ZE
ZEUS
03:03 21.09.2021.

Nebi ga ni ja zvao nije zasluzio.

DU
Deleted user
17:44 21.09.2021.

pa neka Kaze onda javnosti da su se potukli on i Kramaric nek se zna…!!

BL
blekpanther
13:49 21.09.2021.

A treba li stvarno Dalić nekom objašnjavati zašto nekog nije pozvao a posebno Rebica? Izgleda da postoji nekoliko javnih osoba u Zagrebu koji bi htjeli da Dalić skine hlače! Uzalud vam trud “trubači”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije