Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA ČAST

Zlatko Dalić i Niko Kovač dobili veliko priznanje

Zlatko Dalić
Foto: DAMIR SAGOLJ/REUTERS/PIXSELL
1/6
06.12.2018.
u 22:03

– Malo tko je izvan Hrvatske i Perzijskog zaljeva znao tko je Dalić kada je neočekivano postao izbornik Hrvatske u listopadu 2017., ali Dalić zaslužuje veliko priznanje jer je uspio ujediniti svlačionicu unatoč vrlo osjetljivoj političkoj situaciji – napisali su.

Poznati engleski nogometni magazin FourFourTwo objavio je popis 50 najboljih trenera na svijetu, a na njemu su se našla i dva Hrvata. Niko Kovač je na 29. mjestu.

Prvi dio godine trenirao je Eintracht iz Frankfurta, nakon čega se preselio u München. Zlatko Dalić pak je 21.

– Malo tko je izvan Hrvatske i Perzijskog zaljeva znao tko je Dalić kada je neočekivano postao izbornik Hrvatske u listopadu 2017., ali Dalić zaslužuje veliko priznanje jer je uspio ujediniti svlačionicu unatoč vrlo osjetljivoj političkoj situaciji – napisali su. 

Dalić je ovoga ljeta ostvario nevjerojatan uspjeh s Hrvatskom koja je na SP-u u Rusiji osvojila srebro. Niko Kovač nakon uspješnog mandata u Eintrachtu je preuzeo klupu Bayerna.

>> Pogledajte što je Niko Kovač rekao nakon povratka iz Engleske

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:54 06.12.2018.

Eh, kako bi to bilo krasno, dobro, korisno i važno za mentalno zdravlje cijelog hrvatskog naroda kada bi postojao nekakvi portal ili novine koje bi se pobrinule svrstati hrvatske "novinare" u nekoj ljestvici koji bi narod uvijek mogao imati pred očima. Ovako kao i trenere. Samo među prvih 80 tisuća sigurno ne bi bilo ni jednog "novinara" iz Hrvatske. Pogotovo ne iz "vodećeg" tiskovnog dnevnog jada.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:59 06.12.2018.

Ma Bravo Hrvatska Legendo !!!! Bravo Daliću !!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija !!!!

KO
Kosutic
07:35 07.12.2018.

Delić je odličan trener samo mora stišati glad za Hajdukovim igračima poput miliča duje čaleta vlašića roga itd.jer mora znati da ti igrači u životu ništa nisu osvojili i nadalje to su obični prosječni igrači koji nikad neče igrat u nekom extra jakom klubu poput nađe perišića rakitica pa modrić pa borna sose pa badelja brekala itd itd to mora biti jasno Dali ću jer če vrlo brzo pokupit zvižduke na utakmici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije