Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Baš mi je žao, nismo zaslužili ovaj poraz

- Baš mi je žao, jedino što mogu je skinuti kapu svojim dečkima. Baš mi je žao ljudi koji su došli na utakmicu i mojih dečki. Nismo zaslužili poraz, ali nadam se da će nam se to vratiti neki drugi put - rekao je Dalić

Komentari 33

SK
Skakac
23:33 14.10.2020.

Kaže Lovren primili smo 2 gola iz 3 udarca,a ne ķaže ko je zato kriv.Odbrana ,isključivo.Kod prvog gola Vida,a kod drugog I Vida i Lovren i Uremovic.Vida je totalno nespreman,Pašalić ne može igrati na krilu ,a Petkovic je tek na 50 posto.

VL
Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
23:42 14.10.2020.

U baš svemu naše današnjice smo apsolutno blago rečeno čudan narod. Kad je netlo tliko čudan onda niti u nogometu ne može biti baš normalan. Prije samo jednog dana neki pseudo stručnjaci su pseudo navijačima kričavim naslovom objašnjavali kako jošoš možemo biti i prvi u grupi!!!!! I neki od tih takozvanih navijača su i mislili da to tako mora i biti. Ne, ne mora - a niti to tako u ovom trentku može biti. Nekako se i danas, više od dvije godine nakog grandioznog uspjeha na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji sve mjeri s ondašnjom momčadi od koje je ostavo samo još temeljni kostur od kojeg za jedne do dvije godine neće biti više nikoga. Stvara se jedna momčad, mlada i perspektivna koja ne može sada stvarati senzacionalne rezultate. Koliko je godina, pod različitim trenerima, stvarana nacionalna vrsta koja je osvojila svijetsko srebro? Godinama smo gledali kako rastu. Gledali smo krasne, prekrasne i datastrofalne utakmice. A to sve spada, kad je netko normalan, u razvoj jedne momčad koja se sastoji od pojedinca. I oni se razvijaju i s vremenom dobiju na zrelosti, skupljaju iskustva te iz njih uče. Ni ova genracija nacionalne vrste koja se upravo stvara ne može proći mimo tog prirodnog procesa. Dok to postane čvrsta, stabilna momčad koja će biti u gornjem dijelu eurpskog prosjeka proteći će još koje veliko natjecanje. Trebati će još mnogo, mnogo znoja. A bez znoja upsjeha neće biti. Bar ne kod normalnih. Oni drugi bi pak hitro i odmah uspjeh bez znoja. To oni tako žele uvijek.

VL
DC
DC
00:50 15.10.2020.

‘Napali’ smo Francuze s Barisicem, Badeljom i Vidom u momcadi, a Pasalica otjerali na desno krilo. U meduvremenu Bradaric, Brekalo i Car na klupi. Gospodine Dalicu cemu onda svi oni experimenti i pobjede protiv Svicarske i Svedske.?

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
07:25 15.10.2020.

Jel garavi jos izbornik???

VL
BL
Blender
23:32 14.10.2020.

Ako vam je zao morate potjerati zauvijek, Jedvaja, Vidu, i Lovrena, pronaci u HNLu igrace koji ce ginuti na terenu za nasu zemlju pa kad narod skandira U BOJ U BOJ protivnici ima da pisaju od straha.

VL
KE
kentie
12:55 15.10.2020.

Dečki sve ste rekli...imam dojam da je Dalić pao u crnu rupu...apsurd je da francuzići iz tri udarca zabiju dva gola????....heeejjjj nacijo i Kroacijo, ko koga tu...mislim ne....veliki crimen Zlatka je u tome što nije Duje Ćaleta Cara stavio na stopera od početka tekme....ako taj ne poznaje kretanje Mbapea, pa tko onda poznaje, kad protiv njega igra u francuskom prvenstvu i nacionalnom kupu Francuske stalno....dalje više nemam što reći i poreći....zemljo mojaaaa, tuggooo mojaaaaa....

VL
DO
donyvegy
14:25 15.10.2020.

Nista strašno, Franci su naprosto prejaki. Dalić traži zakrpe u svim linijama, ali nije lako naći zamjene za RAketu, Mandžukića, Čarlija jer su oni već sa 21 godinom igrali u top ekipama. Vrijeme je m, možda ipak, za neki drugiugi koncept npr. tipa više radne a manje šmekerske momčadi. Samo , Zlatko nije takav tip trenera, treba nam nekakav novi Barić, ...možda Bjelica. A do tada primati ćemo 2 kom u prosjeku po utakmici.

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
00:08 15.10.2020.

Odbrana nam je katastrofa. Faza odbrane također. Kad protivnik ima krner slobodnjaki ili sl . mi se pogubimo !? Očito da naša dva stopera stagniraju (dragi su mi do neba,ali)posebno Vida. Lovren isto nije to taj više Lovren. E sad Car je dobar za proigravat,ali je spor to se teško šta može više napravit. Kod pozicioniranja to može još napredovat. Mi moramo tražit mlada rešenja. Kao dinamovac moram reci da D. Bradarić zaslužuje više. Ali zato Pašalić jednostavno nije ili nije još za repku kao ni Badelj jednostavno zauzimaju mijesto mlađim prespektivnim 20 _cima.

VL
NI
niko63
14:29 15.10.2020.

Dalić se je pogubio, činjenica je da smo u svim utakmicama primili golove i da nam je Livaković najbolji igrač. Koliko bi bio rezultat protiv Portugala ili Francuske da nije Livakovićevi obrana?

VL
DM
drazen.muhvic
13:14 15.10.2020.

Ono kad zabiješ jedan gol, protivnik ti zabije dva, a ti nisi zaslužio poraz? Neprocjenjivo... (btw, nogomet i ostale sportske igre sa loptom se igraju po nekom čudnom neobjašnjivom pravilu da je pobjednik onaj koji više puta pogodi protivnički gol/koš/itomeslično)

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
11:33 15.10.2020.

Daliću ti moraš jednostavno napravit rez. I nama su neki igrači("rusi") dragi i biće nam uvjek dragi, ali njihova igra pada. Moraš tražit podmladak 20_ njake ulagat u budućnost. Ima i neki igrača koji su u najboljim igračkim godinama ali nihov kapacitet nije dovoljan za rezultate(Badelj) kojim teži Hrvatska i opet se vraćam na mlade . Imaju dva igrača koja forsiraš (Pašalić)a nisu zaslužili/ pokazali. Ok igraju u klubu odlično,ali u repki smetaju. Mali D. Bradarić je zaslužijo više svaka čast što si ga zvao,ali mu daj više minuta.

VL
NI
niko63
00:04 15.10.2020.

Daliću noga, možeš povesti i Pašalića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.