Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OKRUNIO SE'

Zlatan se vratio u švedsku reprezentaciju pa u svom stilu poslao značajnu poruku

World Cup Qualifiers Europe - Group B - Sweden v Georgia
Foto: JANERIK HENRIKSSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
26.03.2021.
u 09:45

Izvrsno sam se osjećao na terenu. Pokušao sam pružiti najbolje od sebe kako bih pomogao suigračima, pomogao sebi i bio učinkovit, rekao je na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice.

Nakon što se prošlog tjedna prozvao Bogom, švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (39) se okrunio za švedskog kralja nakon sjajnog povratka u reprezentaciju.

Švedska je u četvrtak otvorila kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2022. pobjedom protiv Gruzije sa 1-0. Pobjednički pogodak postigao je Viktor Claesson na asistenciju Zlatana Ibrahimovića koji se vratio u nacionalnu vrstu nakon pet godina.

"Carl XVII. Guztaf," napisao je ispod svoje slike švedski napadač na društvenim mrežama. Dodajmo kako je od 1973. švedski kralj Carl XVI Gustaf.

- Izvrsno sam se osjećao na terenu. Pokušao sam pružiti najbolje od sebe kako bih pomogao suigračima, pomogao sebi i bio učinkovit - rekao je na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice.

Ibra je za Švedsku debitirao u siječnju 2001. godine, a iz reprezentacije se povukao nakon EP-a 2016. godine. Do sada je u švedskom dresu upisao 117 nastupa i postigaio rekordna 62 gola.

Sa svojim neponovljivim stilom i svojim uobičajenim egom, "Zlatan" je najavu svog povratka u reprezentaciju 16. ožujka objavio uz riječi "povratak Boga".

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako se pripremala spektakularna izložba ''Hrvatska svijetu''

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije