Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKI NAPADAČ

Zlatan Ibrahimović se rasplakao na presici, pitanje novinara jako ga pogodilo

Zlatan Ibrahimović
Printscreen
22.03.2021.
u 17:36

Zlatanu je žao što ne može biti s obitelji budući da prema protokolu izazvanom pandemijom koronavirusa momčad mora biti u karanteni.

Zvijezda Milana Zlatan Ibrahimović ponovo je u reprezentaciji Švedske nakon što je uvršten na popis za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo.

Švedska će igrati dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022 protiv Gruzije doma 25. ožujka i Kosova na gostovanju tri dana kasnije. Za kraj reprezentativnog okupljanja Švedska će na svom terenu 31. ožujka odigrati prijateljski meč protiv Estonije.

A Ibrahimović je bio na konferenciji za medije Švedske i rasplakao se na jedno pitanje. Zlatanu je žao što ne može biti s obitelji budući da prema protokolu izazvanom pandemijom koronavirusa momčad mora biti u karanteni.

Inače, Ibrahimović (39) se bio povukao iz reprezentacije poslije EP-a 2016. godine, a za Švedsku je nastupio na 112 utakmica i dao 62 gola.

Ključne riječi

Komentara 1

UD
UdriPoSirotinji
23:05 22.03.2021.

Stvarno mi ga je žao... u kurac i svijet, pa kako je to moguče... šmrc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije