Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA SAN SIRO

Zlatan Ibrahimović opet trenira, ali ne s Milanom

Zlatan Ibrahimović
Foto: IPA/Pixsell
09.04.2020.
u 22:31

"Ibrahimović je nazvao i pitao može li se priključiti treninzima," kazao je predsjednik kluba Richard von Yxkull.

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović priprema se za nastavak sezone, prekinute zbog pandemije koronavirusa, trenirajući u Stockholmu s igračima Hammarbyja, kluba u kojem ima 25 posto dionica.

Švedski list Expressen objavio je video u kojem se vidi kako napadač Milana trenira u manjoj skupini s igračima Hammarbyja.

"Ibrahimović je nazvao i pitao može li se priključiti treninzima," kazao je predsjednik kluba Richard von Yxkull.

Krajem prošle godine Zlatan je ušao u klub kao vlasnik 25 posto dionica. Od tada se pojavljuje na utakmicama, a također je nekoliko puta trenirao u klupskom kampu, no ovo je prvi put da je trenirao i s momčadi.

Ibrahimovićev ugovor s Milanom istječe nakon ove sezone, a prema pisanju talijanskih medija, gotovo sigurno napušta San Siro.

Legendarni švedski napadač vratio se u domovinu sredinom ožujka, kada je u Italiji suspendirano prvenstvo. Za razliku od karantene u Italiji, u Švedskoj su poduzete mnogo lakše mjere za suzbijanje pandemije. Zabranjeno je okupljanje više od 50 ljudi, pa je moguće i treniranje nogometaša.

I dok je navijače Hammarbyja razveselio svojim dolaskom u klub, navijači Malmoa, kluba u kojem je počeo karijeru, bili su ogorčeni njegovim potezom.

U posljednjih godinu dana nekoliko puta je oštećena njegova statua koja je postavljena u tom gradu.

Ibrahimović je početkom listopada prošle godine u rodnom gradu dobio svoju statuu i to u neposrednoj blizini stadiona Swedbank na kojem igra njegov bivši klub Malmö. Međutim, Ibrahimovićev spomenik je potom išaran sprejevima, paljen bakljama, a na ruku mu je obješena daska za wc.

Pločica s njegovim imenom je polivena solnom kiselinom, a zatim je i jedna noga prerezana pa je postojala opasnost da se spomenik Zlatanu sruši.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:07 10.04.2020.

Elizabeth, 30. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije