Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA Liga

Žižić ubacio 16, Harden čak 58 koševa, a Rocketsi uputili rekordnih 70 trica

James Harden
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.01.2019.
u 10:23

Spencer Dinwiddie je predvodio Netse s 33 koša, uključujući tri trice u zadnjih 27 sekundi regularnog dijela utakmice

Hrvatski košarkaš Ante Žižić je sinoć u porazu svojih Cleveland Cavaliersa od Portland Trail Blazersa odigrao solidno i zabio je 16 koševa u 27 minuta na terenu, upisavši pritom osam skokova, jednu asistenciju i dva bloka.

Portland Trail Blazers su sa 129-112 kod kuće slavili protiv Cavaliersa, a do pobjede ih je vodio Damian Lillard s 33 koša.

CJ McCollum je dodao 19 koševa, a Jusuf Nurkić 10 i isto toliko skokova i asistencija za svoj prvi triple-double u karijeri.

Najbolji strijelac Clevelanda, kojem je ovo 13. poraz u zadnjih 14 utakmica, bio je Jordan Clarkson koji je utakmicu završio s 22 ubačaja, a Rodney Hood je dodao 20. 

Najuzbudljiviju utakmicu sinoć su odigrali Houston Rockets i Brooklyn Nets a slavio je nakon produžetaka gostujući Brooklyn sa 145-142 unatoč 58 koševa Jamesa Hardena

Spencer Dinwiddie je predvodio Netse s 33 koša, uključujući tri trice u zadnjih 27 sekundi regularnog dijela utakmice. Houstonu nije pomogao ni Harden koji je zabio 58 koševa, što mu je druga utakmica zaredom u kojoj je ubacio preko 50 poena. Tome je dodao deset skokova i šest asistencija.

>> Pogledajte linđo na poluvremenu NBA utakmice koji je izvela grupa 'Hrvatska ruža'

Rockets su postavili NBA rekord sa 70 pokušaja trica.

I u Oaklandu je bilo napeto, tamo su domaći Golden State Warriors sa 147-140 pobijedili New Orleans Pelicanse. 

Stephen Curry je utakmicu završio s 41 poenom, od čega je sedam trica, dok je najbolji kod Pelicansa bio Anthony Davis s 30 poena, 18 skokova i sedam asistencija.

>> Pogledajte kako hrvatska klapa pjeva himnu uoči NBA utakmice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije