Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAHID HALILHODŽIĆ

Životna priča virtuoza koji dočekuje vatrene u Kataru: 'Mamiću jednu stvar nikada neću zaboraviti'

11.04.2022.
u 12:51

Vahid Halilhodžić danas je izbornik Maroka s kojim Hrvatska igra na SP-u u Kataru. Vaha je dobro poznat Hrvatima jer je vodio Dinamo, a i prvi je izbornik koji je s četiri različite reprezentacije uspješno prošao kvalifikacije za Mundijal. Kao mladi igrač preselio se iz rodne Jablanice u nogometnu školu Veleža, a s tim je klubom napravio sjajne stvari kao igrač, osvojio je Kup bivše države, bio je sjajan centarfor. Potom je odlično igrao u Francuskoj, u Nantesu i u PSG-u. No nogometna zvijezda nije imala samo sjajne trenutke, u BiH je stigao rat, tada je u Mostaru doživio teške trenutke, ostao je bez svega, ranjen je i onda je otišao u Francusku.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:01 11.04.2022.

Neće on voditi Maroko na SP. Jednostavno će ga maknuti i staviti nekog drugog i vratiti ova 4 igrača koje je on potjerao a koji su uz Hakimia njima 4 najbolja igrača.

ST
Starotopoljanin
17:43 11.04.2022.

Kukavice japanci i omanci ,kada ih je doveo na mundijal bace ga,kao posljdnji drek,a sada se nesto prica i sa Alzirom.vaha pravi si skidam ti kapu do poda,a mamicu,nemoj nikada oprostiti,za vrijedanje majke tvoje.

DU
Deleted user
18:45 11.04.2022.

Koliko god mi omalovažavali ili uzdizali Vahu on je ipak uspio sa četiri nižerazredne repke izboriti učešće na SP. Da li će sjediti na klupi Maroka ili u gledaliśtu ovisi o željama NS Maroka. Isobno želim Vahi prolaz u drugi krug, ma koju god repku vodio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?