Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener na udaru

Zidaneov Real curi na sve strane, a Bale je odlučio ostati

Gareth Bale
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.07.2019.
u 13:43

Zizou je protiv Arsenala izveo sustav 4-4-2 s Jovićem i Benzemom u napadu, a njegov najdraži sustav igre 4-3-3 još nije isproban na ovim pripremama. I ne zna se uopće kako bi Real u njemu izgledao

Španjolska Marca kritički se osvrnula na Realove američke pripreme, na kojima je Zidaneova momčad totalno podbacila. Real je u SAD-u odigrao tri prijateljske utakmice; s Bayernom (1:3), Arsenalom (2:2) i Atleticom (3:7).

Zamijenite li Edena Hazarda za Cristiana Ronalda i Thibauta Courtoisa za Keylora Navara, Real Madrid izgleda identično pod Zidaneom kao i u njegovoj posljednjoj sezoni 2017./2018.

Gareth Bale
1/5

Zizou je protiv Arsenala izveo sustav 4-4-2 s Jovićem i Benzemom u napadu, a njegov najdraži sustav igre 4-3-3 još nije isproban na ovim pripremama. I ne zna se uopće kako bi Real u njemu izgledao.

Nevjerojatno zvuči podatak kako je Real Madrid u tri prijateljske utakmice (Bayern, Arsenal, Atletico) primio čak deset pogodaka u prvom poluvremenu. Što dosta govori o njegovoj obrani.

Zidaneova rekonstrukcija nije donijela nikakav pomak u igri Madriđana. Španjolac Brahim Diaz, koji je stigao iz Manchester Cityja, ozlijeđen je i zato je imao malu minutažu, a Japanac Takefuso Kubo i Brazilac Rodrygo bljesnuli su samo protiv Bayerna.

Zidane im poslije više nije dao šansu, pa se i ne znaju njihove prave mogućnosti, a igrače takav status sigurno ne čini zadovoljnima.

Marca, list koji je blizak Real Madridu, zamjera Zidaneu izostanak bilo kakve samokritičnosti. Što je iznenađujuće s obzirom na zabrinjavajuću formu momčadi.

Na kraju, Zidane je zaratio s Baleom, za kojega se do jučer tvrdilo da odlazi u Kinu, ali se dogodio preokret i Velšanin je odlučio ostati u Realu.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Komentara 1

MU
muh
14:39 29.07.2019.

Zidane neče dugo pa je dobra odluka da ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije