Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Zidane traži Ronaldova nasljednika, transfer može srušiti klupski rekord

Eden Hazard
Foto: Gtres/Pixsell
18.03.2019.
u 18:18

Realov trener ozbiljno je zagrizao za 28-godišnjeg belgijskog reprezentativca Edena Hazarda. Igrač Chelseaja stalno ističe kako mu je Zinedine Zidane veliki nogometni uzor

Realov trener Zinedine Zidane krenuo je slagati momčad za sljedeću sezonu. Predsjednik Florentino Perez dao je Francuzu odriješene ruke.

Zidane je već dogovorio transfer 21-godišnjeg Brazilca Édera Militãa iz Porta za 50 milijuna eura, a sada je krenuo rješavati napad.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus u momčadi kraljevskog kluba nastala je velika praznina što se ove sezone itekako osjetila.

Realov trener ozbiljno je zagrizao za 28-godišnjeg belgijskog reprezentativca Edena Hazarda. Igrač Chelseaja stalno ističe kako mu je Zinedine Zidane veliki nogometni uzor.

No prepreka u transferu mogla bi biti visina odštete. Naime, Madriđani su Londončanima poslali ponudu od 82 milijuna eura što su na Stamford Bridge lagano odbili.

U Chelseaju dobro znaju koliko im Hazard znači pa su istaknuli cijenu od 115 milijuna eura. Izgleda kako londonski klub neće popustiti, pa je sada sve na Realovom predsjedniku.

Odluče li u kraljevskom klubu  dovesti Belgijca tada bi taj transfer postao najveći u povijesti madridskog velikana.

Najskuplji transfer kluba sa Santiago Bernabéua je dolazak Garetha Balea iz Tottenhama prije šest godina kada su za njega platili 101 milijun eura.

Eden Hazard
1/6

Komentara 2

NA
nasunis
18:31 18.03.2019.

Samo mbape

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije