Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA:

Zidane se zbog Luce žestoko posvađao s upravom Reala, oni žele drugog

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.05.2019.
u 16:44

Lunin je u Real stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 10 milijuna eura, a ove sezone igrao je na posudbi u Leganesu gdje se nije izborio za poziciju prvog vratara

Zinedine Zidane želi da njegov sin Luca bude sljedeće sezone drugi vratar Real Madrida iza prvog izbora Thibauta Courtoisa.

Madrid bi trebao napustiti Keylor Navas koji je ove sezone dijelio minutažu s Courtoisom.

Marca piše da Zidane želi da njegov sin zauzme mjesto prve zamjene, a u klubu očekuju da tu poziciju popuni Ukrajinac Andrij Lunin jer smatraju da je još prerano za Zidaneovog sina da bude rezervni golman.

Lunin je u Real stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 10 milijuna eura, a ove sezone igrao je na posudbi u Leganesu gdje se nije izborio za poziciju prvog vratara. Kako će se razviti situacija između ova dva mladića i koji će se naći na klupi za rezerve Reala iduće sezone saznat ćemo na ljeto. 

>>> Pogledajte koji su svi treneri vodili svoje sinove

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:48 15.05.2019.

Koje Luce??? Zar i žene igraju u Realu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije