Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG PRED VRATIMA

Zidane otkrio kada će donijeti konačnu odluku o Modriću

Modrić
Foto: Reuters
1/5
04.03.2018.
u 12:57

- Kroos i Modrić? Ne znam, još nisu s momčadi, pa treba vidjeti. Ne mogu ništa reći. Želim da putuju s nama i da pokušaju odraditi trening u ponedjeljak.

Real Madrid uspješno je riješio Getafe s 3:1, te se okreće Ligi prvaka i uzvratu osmine finala protiv PSG-a gdje će u Parizu u utorak braniti 3:1.

Još uvijek se ne zna hoće li trener kraljeva  Zinedine Zidane u toj utakmici moći računati na Luku Modrića i Tonija Kroosa.

- Kroos i Modrić? Ne znam, još nisu s momčadi, pa treba vidjeti. Ne mogu ništa reći. Želim da putuju s nama i da pokušaju odraditi trening u ponedjeljak. U utorak ću donijeti odluku - rekao je Zidane pa dodao:

- Jesam li zabrinut zbog njihovog zdravstvenog stanja? Nikad se ne žalim zbog ozljeda. Svi znaju koliko su oni važni za nas, no tek trebamo vidjeti hoće li biti spremni.

Francuzu će ovo biti prva utakmica u domovini.

- Pripremam se kao i za svaku drugu utakmicu. Čeka nas težak posao, moramo naporno raditi da bi pobijedili.


 

Komentara 2

Avatar Cokolinda
Cokolinda
17:12 04.03.2018.

ne znam za Kroosa ali lukec je gotov, star je, stalno povrijedjen a i zatvor mu prijeti u par zemalja vec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije