Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolsko prvenstvo

Zidane Modriću dao skromnu minutažu i prosuo bodove protiv Celte!

Real Madrid - Celta
Foto: Gtres/Pixsell
16.02.2020.
u 23:14

Hrvatski veznjak Filip Bradarić sudjelovao je pri prvom pogotku gostiju

Nogometaši Reala iz Madrida u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola španjolskog prvenstva na svom Santiago Bernabeuu nisu uspjeli svladati Celtu iz Viga odigravši 2:2 (0:1).

Gosti su poveli u otvaranju utakmice preko Smolova (7.), a začetnik te akcije bio je hrvatski veznjak Filip Bradarić.

U drugom poluvremenu Real je uspio okrenuti golovima Kroosa (52) i Sergija Ramosa (65-11m), ali u samoj završnici domaće navijače šokirao je Santi Mina (86) izjednačivši na 2:2.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 81. minute, dok je Bradarić igrao za Celtu do 83. minute.

Vodeći Real sada ima 53 boda, jedan više od druge Barcelone koja je u subotu svladala Getafe s 2:1, dok je Celta 17. sa 21 bodom, koliko ima i 18. Mallorca koja se nalazi u zoni ispadanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije