Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wilder protiv Furyja

Žestoke reakcije na boksački meč godine: 'Za to moraš biti bolestan čovjek'

Fury
Foto: Reuter/PIXSELL
1/5
02.12.2018.
u 10:09

- Sudi su spriječili jedan od najvećih povrataka u povijesti sporta. Moraš biti bolestan čovjek da to napraviš. Došli smo se ovdje boriti i zlo mi je od svega - rekao je Furyjev trener

Teškaški prvak Deontay Wilder zadržao je svoj WBC-ov pojas nakon sinoćnje spektakularne borbe s Tysonom Furyjem u Los Angelesu. Fury je bio blizu povratka na vrh, ali su suci podijeljenom odlukom presudili da je meč završio neriješeno.

Kanadski sudac Robert Tapper bio je za Furyja (114:110), Britanac Phil Edwards odlučio se za neriješen ishod (113:113), dok je Amerikanac meksičkog podrijetla Alejandro Rochin dao prednost Wilderu (115:111). 

A nakon meča oglasili su se brojni ljudi iz svijeta boksa koji nisu zadovoljni takvim ishodom jer smatraju da je Rochin donio pogrešnu odluku.

- Ovo je smiješno. Alejandro Rochin više ne bi smio raditi taj posao. Ne znam zbog čega je donio ovu odluku - rekao je bivši boksač, a danas komentator Paulie Malignaggi.

S njim se slaže i legendarni boksač Lennox Lewis.

- Trebamo dobre suce, ovi su bili očajni - rekao je Lewis.

A Furyjev trener Ben Davison bio je još oštriji.

- Suci su spriječili jedan od najvećih povrataka u povijesti sporta. Moraš biti bolestan čovjek da to napraviš. Došli smo se ovdje boriti i zlo mi je od svega - rekao je.

Oglasio se i poznati promotor Frank Warren.

- Završilo je neriješeno, ali svima je jasno da je Fury dobio ovaj meč - rekao je Warren.

Fury
1/7
Ključne riječi

Komentara 11

MP
mpetro35
12:30 02.12.2018.

ne kužim ... ovaj što je guzicom prebriso čitav ring je u stvari trebao pobjediti ? najjači mi je bio "stručni komentator" na rtl-u kad je provalio - preživio dva NOKAUTA i nastavio meč

KA
kažemja
14:35 02.12.2018.

Dva puta je letio na pod i po njima je Fury oštećen??! Stvarno bolesno razmišljanje. Wilder je ovo trebao glatko dobiti. Ono prenemaganje i preseravanje Furyia nema veze s boksom , ni jednom nije uzdrmao Wildera . Ako će Tyson boksati sa Joshuom nema šanse jer je AJ još bolji od Wildera .

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:08 02.12.2018.

Hrga bu to sve pomel na putu prema Joshua-i !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije