Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzavrele strasti

Žestok sukob: Vlašić izazvao gnjev starijih igrača jer nije želio nositi torbe!

Nikola Vlašić
Ivo Čagalj/PIXSELL
23.01.2015.
u 11:15

S Lovrom Kalinićem ušao je u žestoku raspravu.

Nakon jučerašnjeg popodnevnog treninga Hajduka koji je na pripremama u Rovinju, došlo je do svađe u momčadi "bijelih". Naime, mladi Nikola Vlašić smatrao je da ne mora nositi torbe u autobus, što mu je inače dužnost kao najmlađem igraču, piše Goal.

Takvo ponašanje izazvalo je gnjev starijih suigrača. Najdalje je otišao Lovre Kalinić, s kojim se 17-godišnji Vlašić žestoko verbalno sukobio. Ipak, sve je stalo samo na svađi, nije došlo do fizičkog obračuna. Nakon što su se uzavrele strasti smirile, Vlašić se ispričao suigračima.

Vijestima iz Hajduka dodajmo da je postignut dogovor i Marko Bencun će na posudbu u rumunjski Brašov, koji je nedavno preuzeo splitski stručnjak Vjekoslav Lokica.

>>Ranilović s Hajdukom potpisao 2,5 godišnji ugovor

Komentara 6

Avatar Goranosi
Goranosi
13:06 23.01.2015.

Raspad Hajduka, nemaju ni za "torbonoše"..

SO
sonce
12:25 23.01.2015.

Bravo, Nikola nedaj se. Neka svatko nosi svoje stvari.

DU
Deleted user
13:13 23.01.2015.

Kakve torbe kakvi bakrači bravo nikola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije