Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni petak

Žestok okršaj BBB-a i Torcide u Slavonskom Brodu, intervenirali i liječnici

Tučnjava BBB i Torcide u prosincu
Foto: Tučnjava navijača u prosincu
19.01.2019.
u 09:23

U petak je u Slavonskom Brodu gostovao Futsal Dinamo

U petak poslijepodne, oko 18:40, u slavonskobrodskoj ulici Matije Mesića, došlo je do sveopće tučnjave nakon koje je jedan navijač zatražio liječničku pomoć. Do sukoba je došlo ispred Klub navijača Dinama Bad Blue Boys Slavonski Brod, a prema neslužbenim informacijama, kao protivnici su se s druge strane našli pripadnici Torcide.

- Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja kako bi spriječili daljnji sukob. Jedna je osoba prevezena na ukazivanje liječničke pomoći. Nastavlja se daljnji rad na prikupljanju informacija vezanih za ovaj događaj - rečeno je u policijskom priopćenju.

U petak je u Slavonskom Brodu gostovao Futsal Dinamo, a u u ispunjenoj Sportskoj dvorani Brod pratilo ga je dvjestotinjak navijača, piše SBPlus.

>>> Bad Blue Boysi i Torcida sukobili su se početkom prosinca i na autocesti

 

Komentara 38

Avatar Neobavezno
Neobavezno
10:19 19.01.2019.

prekinite takve nakupine govana zvati navijacim nego ih nazovite pravim imenom Huligani i mjesto im je iza resetaka...........

Avatar Apsalar
Apsalar
09:32 19.01.2019.

Jel Penava i za ovo kriv?

DU
Deleted user
09:33 19.01.2019.

Koja hrpa dokonih budaletina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije