Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Žestok obračun: Hrvatski igrač srpskog udario šakom u glavu

Loren Fatović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
26.07.2018.
u 21:44

Utakmica je bila prilično nervozna, bilo je puno isključenja, crvenih kartona...

Dvoboj hrvatskih i srpskih sportaša često je poprilično nervozan pa stvari znaju izmaknuti kontroli. Tako je bilo i danas na vaterpolskoj utakmici u polufinalu Europskog prvenstva.

Sredinom druge četvrtine zaiskrilo je između Filipa Filipovića i Lorena Fatovića. Srpski vaterpolist očito je ispod vode napravio nešto što je isprovociralo našeg igrača koji ga je neprimjereno udario šakom u glavu.

Loren Fatović
1/13

Suci to nisu vidjeli pa se Fatović izvukao, ali nastavio je s nervozom pa je nešto kasnije dobio crveni karton, kao i Ćuk s koji je vodio velike borbe.

>>Pogledajte žestok obračun Fatovića i Filipovića

Komentara 202

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
22:15 26.07.2018.

I vi stavite link na yt video koji s mržnjom naziva Hrvate ustašama i to vam bude vijest za naslovnicu??..dokle je doslo nase novinarstvo..

Avatar Mi sami
Mi sami
23:19 26.07.2018.

ipak ste izbacili pesnicu bravo VL polako ucite hrvatski jezik

Avatar Idler 3
Idler 3
22:03 26.07.2018.

A ziher ga je klepil brez razloga ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije