Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA

Zenit slavio, hrvatski reprezentativac odigrao cijeli susret

Borussia Dortmund - Zenit St. Petersburg
Bernd Thissen/DPA/PIXSELL
01.11.2020.
u 19:23

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić igrao je za CSKA do 88. minute kada ga je zamijenio Kristijan Bistrović. Josip Čondrić je branio čitav susret za Rotor

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit iz Sankt Peterburga koji je u susretu 13. kola ruskog prvenstva kao gost svladao Himki sa 2-0 (1-0).

Drugi Zenit se ovom pobjedom bodovno poravnao s trećim Spartakom iz Moskve, dok bod više ima vodeći CSKA iz Moskve koji je u nedjelju kao gost nadigrao Rotor iz Volgograda sa 1-0 (1-0). Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić igrao je za CSKA do 88. minute kada ga je zamijenio Kristijan Bistrović. Josip Čondrić je branio čitav susret za Rotor koji se nalazi na pretposljednjem, 15. mjestu sa šest bodova.

Nikola Moro nije konkurirao za nastup u momčadi moksovskog Dinama koji je kao gost svladao Tambov sa 2-1 (1-0). Dinamo je sada četvrti sa 23 boda, dok je Tambov 12. sa 12 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije