Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži novu priliku

Žene poludjele za 'zločestim dečkom' čiji je profil sve do jučer bio neotkriveni dragulj

Philip Nelson
Foto: instagram.com/philip_nelson9
12.02.2020.
u 13:18

U članku ugledne Marce jje rečeno da se Nelsona bez daljnjega može i mora uvrstiti među najseksipilnije sportaše Sjedinjenih Američkih Država

Philip Nelson, 26-godišnji quaterback XFL momčadi Dallas Renegades, dugo je živio skriven od očiju svjetske javnosti, no posljednjih dana se čini kako će u vrlo kratkom roku steći brojne nove obožavateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

long hair 2k20 begins.

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

Naime, otkako je u nedjelju trener Renegades Bob Stoops tijekom jednog intervjua javnosti otkrio da je Nelson svojedobno radio kao model donjeg rublja, mnoge su pohrlile na njegov profil na Instagramu i počele dijeliti fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alive for a quarter century... sheesh I’m old. As I reflect on my 25 years, I can’t help but be so thankful for all the twists and turns life has thrown at me, especially the hard times. The most valuable truth I’ve ever learned is the fact that the best lessons learned are during the toughest times when we are being stretched and tested. Sometimes it’s the the scariest damn thing in the world, but learning to face fear is so important. I still struggle with that. But the truth is, the biggest blessings are on the other side of fear. It breaks my heart when people are afraid to be themselves. Sometimes I felt like that during my years of growing into who I am now, but as I’m breaking through fear, I’m discovering who I am more each and every day. I’m discovering hidden talents and abilities that I had no idea that I had in me. All it took was a push from God out of the comfort zone and into the growing zone. Cheers to 25.🥂🍾

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

To je rezultiralo i člankom na portalu uglednog španjolskog lista Marce, u kojemu je rečeno da se Nelsona bez daljnjega može i mora uvrstiti među najseksipilnije sportaše Sjedinjenih Američkih Država.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

I dok taj dio, sudeći prema reakcijama ljepšega spola, uopće nije sporan, autor je propustio izdvojiti i detalj koji kaže da je ljepuškasti i nabildani igrač američkog nogometa dugo živio na glasu kao 'zao dečko'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

I to opravdano, jer je kao 20-godišnjak počinio zločin koji mu je usporio uspon prema zvijezdama profesionalne američke nogometne lige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will fear no evil, for You are with me.

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

U nekoj pijanoj noći je tako žestoko pretukao kolegu nogometaša Isaaca Kolstada da je nesretnik ostao trajno oštećenog mozga, a što je dovelo do izbacivanja iz momčadi Rutgers gdje je trebao unaprijediti svoje sportske vještine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Namaste at the lake.

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

Ipak, uspio je u međuvremenu oživjeti karijeru, te se još uvijek nada da može dosegnuti najvišu razinu američkog nogometa, NFL. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A @trulysparkling day on the lake.

A post shared by Philip Nelson (@philip_nelson9) on

Hoće li u tome jednoga dana uspjeti, vidjet ćemo. Uz dobar izgled će trebati i puno truda te dašak sreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije