Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECEPT ZA FINALE

Željko Musa: Moramo ići preko granice boli, poginuti na terenu

Željko Musa
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
25.01.2020.
u 16:05

- Treba ići preko granice boli, dati zadnji atom snage, poginuti na terenu da bismo ispunili cilj, a cilj je od početka prvenstva bio pobjediti svaku sljedeću utakmicu.

Hrvatska rukometna reprezentacija će u nedjelju igrati finale Europskog prvenstva u Stockholmu protiv Španjolske, a hrvatski reprezentativci su sretni što je Hrvatska konačno stigla do finala i spremni su za poznatog suparnika.

"Malo smo slabije spavali, ali slatko smo spavali, s medaljom. Fenomenalan osjećaj, nismo ga imali od 2010. godine, i sretan sam što smo ga ponovili, nadam se da nije zadnji put. Krenuli smo s 5-1 obranom protiv Španjolaca prošlu utakmicu, ali nije funkcionirala pa je izbornik promijenio u 6-0. Vidjet ćemo, izbornik će odlučiti s kojom obranom ćemo igrati. Trebamo se dobro pripremiti, Španjolska je fenomenalna reprezentacija, ali i mi smo dobri, i mislim da će to biti jedna lijepa utakmica", kazao je Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske rukometne reprezentacije.

"Neopisivo sam sretan kao i cijela ekipa, svi smo dali doprinos za ovo finale, ovo je timska pobjeda. Nema odsutajanja, nema straha, ovo su naši trenuci, izdržati do kraja. O Španjolcima se sve zna, tko puca, tko dodaje na pivota, treba ići preko granice boli, dati zadnji atom snage, poginuti na terenu da bismo ispunili cilj, a cilj je od početka prvenstva bio pobjediti svaku sljedeću utakmicu", nadovezao se Željko Musa.

>> Pogledajte što je rekao Željko Musa

 

Komentara 2

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
20:46 25.01.2020.

Neka i sutra Musa odere jarca. Makar opet u zadnjoj sekundi

BO
boamarkchan
22:48 25.01.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije