Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATNIČKA VEČER

VIDEO Mavrović za Večernji list: Osjećao sam se dobro, mogao bih boksati 12 rundi!

Foto: Dražen Brajdić
1/2
10.09.2021.
u 20:30

- Bilo je sjajno, uživao sam u svih šest rundi, dobio sam svih šest rundi - kazao je Mavrović, s kojim se htio fotografirati njegov protivnik.

Željko Mavrović ispraćen je iz ringa u Klagenfurtu ovacijama hrvatskih navijača, koje je pozdravio te na sjajan način obilježio povratak nakon gotovo 23 godine.

>>> Susret navijača i Mavrovića nakon meča

Orilo se s tribina "Željko, Željko", a Šaka sa Srednjaka pristupio je navijačima i pozdravio ih. Nosila ga je euforija jer prema sucima, dobio je svih šest rundi protiv 26 godina mlađeg Ramazija Gogičašvilija, no u ekshibicijskim mečevima nema proglašenja pobjednika sudačkom odlukom pa je završilo neriješeno.

Foto: Dražen Brajdić

Zanimljivo, Mavrovićev protivnik htio je zajedničku fotografiju s legendom europskog boksa i dobio je. Baš kao što su se sa zadovoljstvom zajedno fotografirali Mavrović i Wilfried Sauerland, njegov promotor iz starih dana.

Bez obzira na dojam, neriješen ishod i bilo što treće, ovu večer će Mavrović uvijek čuvati kao jednu jako pozitivnu uspomenu.

- Bilo je sjajno, uživao sam u svih šest rundi, dobio sam svih šest rundi. Nisam to očekivao, osjećao sam se dobro i mogao bih boksati svih 12 - izjavio je nakon meča Mavrović, vidno raspoložen.

>>> Mavrovićev intervju nakon povratničkog meča

Komentara 4

BR
Breoxs
20:41 10.09.2021.

Odlično izgleda. Vidi se da je napravio dobar posao, a boksačko umijeće nikada nije bilo sporno. nisam gledao meč, komentiram fotku. Puno bolje izgleda nego prije 3 godine nakon završetka karijere. Moraš jesti krvavi file mignon i dobre steakove akoo želiš boksati. Ne ide na mahuni i žitaricama.

BR
Breoxs
20:42 10.09.2021.

Ako teškaš ne može pojesti T-bone steak od 1 kg, onda je bolje da niti ne ulazi u ring. Vidi se da je Mavrović promijenio prehranu i da jede meso. Bravo!

VK
vječni krojf
13:40 12.09.2021.

Slika sve govori o protivniku,a Ti Željko ostavi se toga,idi rađe radit i zaradi si za kruh na mnogo mirniji i sigurniji način. Žalosno da se nakon toliko godina mora vraćati na batine,a mladim boksačima mora biti primjer da se u mlade dane ne razbacuju sa novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije