Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Željko Kerum: Bahati Kos treba otići, a predsjednik Hajduka mora biti Splićanin

Željko Kerum
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
06.11.2017.
u 13:50

- Sutra kad Kos ode istog trena će zaboraviti Hajduka i Split, mi ostajemo tu dok živimo, a Hajduk živi vječno - smatra Kerum.

Nakon turbulentnih događaja u Hajduku reagirao je nekadašnji splitski gradonačelnik, a danas gradski vijećnik i predsjednik HGS-a Željko Kerum.

- Hrvatska građanska stranka traži sazivanje Skupštine Hajduka s  dvije točke dnevnog reda. Prva točka je raspuštanje Nadzornog odbora i otkaz predsjedniku Uprave Kosu. Druga točka, izglasavanje prijedloga i stavljanje u Statut društva da u budućem odabiru Nadzornog odbora i Uprave bude uvjet u natječaju da izabrani kandidat mora biti stanovnik Splita s trajnim prebivalištem - poručio je Kerum, prenosi Dalmatinski portal.

Željko Kerum
1/16

Kerum kaže da je 80 posto vlasnika dionica Hajduka iz Splita.

- Split ima oko 172  tisuće stanovnika, stručnjaka svake vele, visokih stručnjaka koji su kroz povijest vodili Hajduk i bili navijači Hajduka. Ovakva epizoda i scenarij koji je napravio Nadzorni odbor i doveo Kosa koji se toliko bahatio pa je čak izjavio da ne navija za Hajduk ne smije se ponoviti. Sutra kad Kos ode istog trena će zaboraviti Hajduka i Split, mi ostajemo tu dok živimo, a Hajduk živi vječno - smatra Kerum.

Komentara 15

JU
juma
14:36 06.11.2017.

Kerum bi bio idealan izbor za predsjednika Hajduka.

GU
General_U
14:57 06.11.2017.

je.. te koja tragikomedija od hajduka se radi,na što spade moj hajduče....ove hijene samo kruže i čekaju da otkinu komad za sebe...boli ih za hajduk koliko za lanjski snig....

U1
ursus_1212
14:53 06.11.2017.

Još da bude pametan kao Svaguša, gdje će mu biti kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije