Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Željeli kopirati Balotellija, a onda se dogodilo nešto čemu se nisu nadali

Selfie nogometaša
Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
04.04.2019.
u 17:49

Mohammed El Fakih zabio je prekrasan gol za Youssoufia Berrechid te je otrčao do svoje klupe s pričuvama kako bi napravio 'selfie' sa suigračima. A onda je sve krenulo u krivom smjeru...

Nesvakidašnji događaj koji je obilježio  kolo u marokanskom prvenstvu postao je hit na internetu.

Mohammed El Fakih zabio je prekrasan gol za Youssoufia Berrechid te je otrčao do svoje klupe s pričuvama kako bi napravio 'selfie' sa suigračima. A onda je sve krenulo u krivom smjeru, video pogledjate OVDJE.

Igrač Youssoufia pokušao je kopirati nedavnu Balotellijevu proslavu pogotka. Naime, napadač Marseille je pogodak protiv Saint-Etiennea proslavio sa suigračima tako što je snimio 'selfie' koji je objavio na društvenoj mreži.

Slično je želio učiniti i El Fakih. No dok su igrači pozirali sudac je dao znak da suparnička momčad krene s centra. Nastala je jurnjava po terenu, a igrač Mouloudije Oujde srušen je u kaznenom prostoru.

Sudac je pokazao na bijelu točku iz koje je suparnička momčad izjednačila na 1:1. Igrači i navijači Youssoufije Berrechid nisu vjerovali što im se dogodilo...

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije