Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kafići i trgovi

Želite gledati i navijati? Evo gdje je u Zagrebu organizirano praćenje otvaranja SP-a

Navijači repka
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
11.06.2014.
u 10:16

Na mnogim mjestima u Zagrebu, ali i županiji organizira se gledanje utakmica. Na Bundeku je, primjerice, Festival nogometa s Matom Mišom Kovačem kao prvim izvođačem, uoči utakmice Hrvatska-Brazil

Bundek

Zagrepčani koji žele pratiti nogometne utakmice na otvorenom, uz obilje hrane i pića, mogu se uputiti na Bundek gdje će se sve utakmice pratiti na videozidu ili pod velikim šatorom na istočnoj strani jezera. Festival nogometa Bundek 2014. naziv je velike sportsko-glazbene manifestacije u sklopu koje će se održati i brojni koncerti, a prvi će u četvrtak održati Mate Mišo Kovač.

Ulaz u šator bit će dopušten za vrijeme svih utakmica osim onih kada igra hrvatska reprezentacija i kada će šator biti rezerviran za vip goste. Osim gledanja nogometa, građani, posebno djeca, moći će i sami zaigrati na improviziranom stadionu.

Strossmayerov trg

Retro-gourmet nogometni festival Foodballerka počinje već danas na Strossmayerovu trgu. Foodballerka će tijekom 40 dana pratiti sve nogometne utakmice kao spoj uživanja u nogometu i hrani pod zvjezdanim nebom. Za najmlađe posjetitelje organiziran je Kids corner s maštovitim igraonicama pa će roditelji moći opušteno uživati.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Foto: Damir Špehar/Pixsell

Trg bana Jelačića

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije “Uvijek vjerni” organizira navijačku zonu na Trgu bana Jelačića, gdje će biti postavljen ekran veličine 52 četvorna metra. Vrijeme trajanja navijačke zone bit će mjesec dana, od 12. lipnja do 13. srpnja od podneva do 2 sata poslije ponoći.

Igralište OŠ Ivana Meštrovića

Društvo športske rekreacije Jarun organizira besplatno gledanje utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Na igralištu OŠ Ivana Meštrovića (M. Pušteka 1) bit će postavljen veliki videozid od 50 četvornih metara, a za najmlađe i lunapark.

Špansko

Gledanje utakmice Hrvatska – Brazil organizira i poznati zagrebački reper Nered, i to u kvartovskom kafiću Mr. Jack u Španskom. Uz dizanje tribine, Nered za današnji nezaboravni navijački doživljaj planira i velike televizore, pozornicu, brojne poznate i njihove nastupe te zabavne sadržaje. Inače, Nered je za ovo Svjetsko nogometno prvenstvo izdao pjesmu, spot i majicu “Hrvatski sine”.

Navijačka karavana

Karavana navijača predvođena plesačicama sambe i nogometnim žonglerima proći će zagrebačkim ulicama i zaustaviti se na odabranim Ininim benzinskim postajama sutra, 12. lipnja od 16 do 20 sati. Zagrepčani će moći uživati u nastupima plesačica sambe, majstorijama nogometnih žonglera, nagradnim kvizovima te glazbenom programu uz Zaprešić Boyse i najpoznatije navijačke pjesme.

Tkalčićeva ulica

Pivnica Mali Medo u Tkalčićevoj ulici organizira program za gledanje utakmice Brazil – Hrvatska. Prostor pivnice ima više od 600 sjedećih mjesta i ekran veličine 50 četvornih metara. Brazilska plesačica, DJ voditelj i svirka uživo dodatno će užariti navijačku atmosferu.

Paromlinska cesta 47

Noćni klub Route 66 nudi besplatnu hranu za trajanja prijenosa utakmice Brazil – Hrvatska. Tko pogodi rezultat utakmice, osvojit će i gajbu piva.

Velika Gorica

ŠRC Udarnik Kurilovec u Velikoj Gorici, Sportska ulica 2a, organizira gledanje utakmice Brazil – Hrvatska uz koncert Divljih jagoda s početkom u 21 sat. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Zaprešić

Zaprešićka Copacabana naziv je manifestacije na kojoj će se moći pratiti utakmice hrvatske reprezentacije, a Copacabana se smjestila tik uz glavni gradski trg u Zaprešiću. Nastupat će brojni izvođači: Marijan Ban, TBF, Zaprešić Boysi, Klikeri, Gazde, a postavit će se i 100 kubika pijeska na kojem će se moći igrati odbojka, nogomet i rukomet. Zaprešićka Copacabana traje do 26. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije