Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Zekić nakon poraza kritizirao suce: 'Nemam običaj ovo govoriti...'

Osijek - Glasgow Rangers
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/15
26.07.2018.
u 23:15

- Ovi suci su došli kao da im se ne da... Nije mi običaj ovo govoriti, ali možda je to u Poljskoj tako, pa ukrali su nam 20 minuta! - poručio je Zekić.

Osijek je poražen u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige, u Gradskom vrtu bolji je bio (1:0) Glasgow Rangers. Ostaje dojam kako ova priča još nije završena, te kako Osijek može u uzvratu iznenaditi škotskog velikana, piše Goal.

- Možda nisam objektivan, još sam vruć poslije utakmice, ali čini mi se kako je ovo nezaslužena pobjeda Rangersa. Poklonili smo im jednu situaciju iz koje su zabili gol, a mi do tada svoje tri prigode nismo iskoristili. Drugo poluvrijeme smo bili apsolutno dominantna momčad, stisnuli smo ih, a oni praktički nisu izašli sa svoje polovice - rekao je Zoran Zekić, pa dodao:

- Nedostajalo nam je malo mirnoće i pameti u završnici, nismo uspjeli napraviti taj zadnji korak. Ali, nećemo se predati, sada se okrećemo Hajduku, a onda idemo u Glasgow odigrati mušku utakmicu. Naivno smo primili taj gol, mladi Lončar je zakasnio u blok, oni su odmah zabili. Ništa ne mogu prigovoriti igračima, dali su sve od sebe.

Osijek - Glasgow Rangers
1/31

Trenera Osijeka zasmetao je ulazak u utakmicu njegovih igrača...

- Trebali smo s više vjere u svoje mogućnosti ući u prvo poluvrijeme, nismo bili dovoljno odlučni u prvih 45 minuta. U nastavku smo bili življi, samo nam je falio gol. Tamo će biti teže, čekat će nas 60 tisuća ljudi, ali neka nam to bude dodatni motiv i izazov. Ne smeta mi što su nam utakmice svaka tri dana, daj Bože da to što dulje potraje. Sada ćemo se malo posložiti, pa u uzvratu biti i pametniji - završio je Zekić.

Nešto izravniji trener Osijeka je bio na konferenciji za medije nakon susreta.

- Ovi suci su došli kao da im se ne da... Nije mi običaj ovo govoriti, ali možda je to u Poljskoj tako, pa ukrali su nam 20 minuta! - poručio je Zekić.

Komentara 3

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:43 26.07.2018.

eh moj Zekicu!!!! Analizirao si Glasgow??? Samo se pitam kako!!! Imaju ekipu sa nepoznanicama!! Igrači 2 klase!!!! To se kod Kuće nesmije izgubiti nikako!!!!! Ali cjenim.te Zekicu,hajde malo mudrije i Bezobraznije Igrače motiviraj!!! Nemoj.toliko Taktizirati !!!! Ko.naš Bilić pa izgubi od Gruzije!!!! Daj Dečkima jednostavno da Igraju!!!! Hajde šta vam je nije to neka ekipa!!! Samo istalo Veliko ime Rangers!!! pa šta!!! Igrajte ko Vatreni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
16:07 27.07.2018.

@odpolapameti2 jedino @buckin rukopis ti ne smeta a brlja li ga brlja al kako protiv svojih ? @bucka / DOKTOR VS / volimtitu ma znaš ti već morao si to uočit ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije