Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Zebić: Zašto je igračima svejedno koliko gube!?

'za sport.....211109...sibenik sibenik-medjimurje mehmed alispahic Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
27.11.2009.
u 15:57

Nakon remija u četvrtfinalu Kupa u Osijeku (1:1) nogometaši Šibenika u subotu na Šubićevcu u prvenstvenoj utakmici samouvjereno dočekuju Croatiju iz Sesveta, ali ne bez opreza.

Novo dokazivanje

– Ovo je za nas vrlo bitna utakmica. Dolazi nam momčad koja je pri dnu, no njihov novi trener zasigurno će potaknuti igrače na novo dokazivanje. Za nas je to vrlo opasna utakmica jer se sjećamo da je Croatia znala u Šibeniku biti vrlo neugodna – ističe trener Šibenčana Branko Karačić.

Opasnost, tvrdi on, leži u tome što nakon brojnih uspjeha i visokog plasmana svi očekuju laganu pobjedu.

– Toliko sam puta u nogometnoj karijeri bio svjedok da smo imali velikih problema s uvjetno slabijim protivnicima – upozorio je Karačić.

Nogometaši Zadra pak nakon šest uzastopnih gostujućih poraza, od kojih je najveći onaj prošlotjedni kod Zagreba (0:4), u neveselom raspoloženju očekuju današnji dvoboj u Vinkovcima protiv Cibalije. Trener Zadrana Dalibor Zebić kazao nam je kako ga je zabrinula ravnodušnost većine igrača nakon četiri primljena pogotka u Kranjčevićevoj.

Beskrvni u gostima

– Ne mogu shvatiti ponašanje igrača jer nije isto izgubiti 0:1 ili 0:4! Želim da pokažu da im je stalo. Stalno nam se na gostovanjima ponavlja beskrvnost i dekoncentracija. U utakmice ulazimo loše, a protiv Zagreba smo u zadnje tri minute primili dva gola – istaknuo je Zebić, koji napominje da njega ne zabrinjava odlična Cibalia već njegova momčad.

– U Vinkovce trebamo ići kao da nemamo što izgubiti te se boriti od prve minute. Najbolje smo ove sezone igrali s jačima od nas, protiv kojih se nismo štedjeli, a čim se umislimo da nešto možemo, netko nas poklopi – kazao je Zebić, koji vjeruje u dobar ishod današnjeg dvoboja i poziva se na dobra izdanja Zadrana u Vinkovcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije