Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆ MORA NA PAŠALIĆA

Liga prvaka: Već nas čeka sudar divova, Barca u osmini finala ide na PSG

Ždrijeb Lige prvaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.12.2020.
u 12:40

U osminu finala plasirala su se po četiri njemačka i španjolska kluba, tri talijanska i engleska, te po jedan francuski i portugalski klub, a u igri za trofej ostala su osmorica hrvatskih nogometaša

U Nyonu je u ponedjeljak obavljen ždrijeb osmine finala nogometne Lige prvaka, a svakako najatraktivniji parovi su Barcelona - PSG, te Atletico Madrid - Chelsea.

U osminu finala plasirala su se po četiri njemačka i španjolska kluba, tri talijanska i engleska, te po jedan francuski i portugalski klub, a u igri za trofej ostala su osmorica hrvatskih nogometaša - Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Mateo Kovačić i Karlo Žiger (Chelsea), Mario Pašalić i Boško Šutalo (Atalanta), te Šime Vrsaljko i Ivo Grbić (Atletico Madrid).

Aktualni europski prvak Bayern igrat će protiv Lazija, Real Madrid našeg Luke Modrića igrat će protiv Atalante (Mario Pašalić i Boško Šutalo), dok će Chelsea, čije boje brani Mateo Kovačić, odmjeriti snage protiv Atletico Madrida u čijim redovima igraju Šime Vrsaljko i Ivo Grbić. Sevilllu i Ivan Rakitića očekuje dvoboj protiv Borussie Dortmund.

Prve utakmice osmine finala igrat će se 16. i 17. te 23. 24. veljače iduće godine, a uzvrati su 9. i 10. te 16. i 17. ožujka.

Finale Lige prvaka ove sezone trebalo bi se igrati 29. svibnja u Istanbulu na Olimpijskom stadionu.

PAROVI OSMINE FINALA:

Lazio (Ita) - Bayern (Njem)

Sevilla (Špa) - Borussia Dortmund (Njem)

Atletico Madrid (Špa) - Chelsea (Eng)

Porto (Por) - Juventus (Ita)

RB Leipzig (Njem) - Liverpool (Eng)

Borussie Moenchengladbach (Njem) - Manchester City (Eng)

Barcelona (Špa) - PSG (Fra)

Atalanta (Ita) - Real Madrid (Špa)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije