Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA PRIJETI

Ždrijeb Lige prvaka 13. prosincu u Nyonu, ali ovaj put iza zatvorenih vrata!

Champions League - Group C - Ajax Amsterdam v Sporting Lisbon
PIROSCHKA VAN DE WOUW
08.12.2021.
u 23:39

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su 15/16/22/23 veljače, a uzvrati su 8/9/15/16 ožujka.

Ždrijeb parova osmine finala nogometne Lige prvaka održat će se 13. prosinca u podne u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu.

Na ždrijebu nokaut faze Lige prvaka, ali i Europske lige i Konferencijske lige, zbog pooštrenih mjera protiv koronavirusa neće biti predstavnika klubova.

"Ples kuglica" će se tako održati iz zatvorenih vrata.

U ovoj fazi natjecanja klubovi iz istih zemalja ne mogu igrati međusobno, a klubovi se također, ne mogu suočiti s protivnicima s kojima su se susreli tijekom grupne faze.

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su 15/16/22/23 veljače, a uzvrati su 8/9/15/16 ožujka.

Dodajmo kako će se ove sezone finale Lige prvaka igrati na Krestovsky stadionu u Sankt Peterburgu, a utakmica je na rasporedu 28. svibnja 2022.

Posljednjeg putnika u osminu finala Lige prvaka, te posljednji, osmi klub koji seli u Europsku ligu doznat ćemo nakon dvoboja Atalanta - Villarreal koji je odgođen znog snježnog nevremena u Bergamu.

Španjolski sastav je u Bergamo doputovao s bodom više i Mariju Pašaliću i društvu za plasman u osminu finala igra samo pobjeda.

ŽDRIJEB:

POBJEDNICI SKUPINA: Ajax (Niz), Bayern (Njem), Liverpool (Eng), Manchester City (Eng), Manchester United (Eng), Real Madrid (Špa), Lille (Fra), Juventus (Ita).

DRUGOPLASIRANI: Atletico Madrid (Špa), Inter (Ita), Paris Saint-Germain (Fra), Sporting (Por), RB Salzburg (Aut), Benfica (Por), Chelsea (Eng).

SELE U EUROPSKU LIGU: RB Leipzig (Njem), Porto (Por), Borussia Dortmund (Njem), Šerif (Mol), Zenit (Rus), Barcelona (Špa), Sevila (Špa).

Komentara 1

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
05:25 09.12.2021.

Priprema se namjestaljka,jasno k`o dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije