Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV SAVJETNIK

Zdravko Mamić: Žao mi je što Hajduk nije prvak. Split bi gorio!

Zdravko Mamić
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/5
10.05.2017.
u 16:45

- Dinamov neuspjeh ide za mnom, ja sam jako motiviran u svom poslu, to je moja obitelj, no ja stojim naravno iza svoga prezimena, iza svoje obitelji, iza Dinama - rekao je Mamić

Zdravko Mamić ovih se dana na Županijskom sudu u Osijeku brani od optužbi da je s bratom Zoranom, Damirom Vrbanovićem i poreznikom Milanom Pernarom iz Dinama izvukao gotovo 116 milijuna kuna.

Najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa prije nekoliko je mjeseci podnio ostavku u Dinamu i sada je samo savjetnik, a tvrdi da su sve turbulencije utjecale na momčad koja trenutno za vodećom Rijekom zaostaje pet bodova.

- Pa kako ne, mogu se ja sada junačiti i busati u prsa kako vas to ne smeta, ja bježim od toga ali Dinamov neuspjeh ide za mnom, ja sam jako motiviran u svom poslu, to je moja obitelj, no ja stojim naravno iza svoga prezimena, iza svoje obitelji, iza Dinama - rekao je Mamić, a prenosi Splitski dnevnik.

Rijeka je najbliža prvom naslovu u povijesti, dok se Hajduk s Osijekom bori za treće mjesto.

- Jedino mi je žao što Hajduk nije iskoristio ovu situaciju i konačno postao prvak. Split bi gorio! - kaže Mamić.

Komentara 9

OM
omar
18:50 10.05.2017.

Ma nisi ti kriv Mamiću ništa. Ti si produkt ovog društva i njene politike koja već desetljećima pustoši ovu zemlju. Da u'nas vlada zakon ti bi već negdje kod prodaje stiropora i Levisica na crno bio zaustavljen, a ovako si ko neki postao jači od zakona. Ali neide to dovijeka. Dok se naša politika bavi cijeđenjem građana sa druge strane rastu slični tebi i Agrokori onda sve to pukne ko balon od sapunice. Možda sad mi običan puk predahnemo dok se politika bavi vama. U'nas više nema kuna sad ste vi na redu. Politika nepita za lovu samo daj, ak ne onda ti uzmu. E pa Mamiću, riću i slična bagro podmetnite leđa i platite. Ajmo pravna državo uzmi di ima.

DU
Deleted user
04:05 11.05.2017.

Fino se namjesta u osijeku,optuzba se nemoze sjetiti slova zakona niti jel smiju porovoditi poreznu kontrolu?i to porezna inspektorica,mamic radi show ko dimna bomba da prikrije cinjenicu da ce svaka presuda protiv njega popadati na svim instancama jer namjerno su katastrofalnu optuznicu slozili da lakse padne.

DU
Deleted user
17:17 10.05.2017.

Kad je Hajduka vodio Branko Grgic Dinamo i Mamic su bili u ligi za ostanak. Torcida nije htjela takve titule i otjerala je Grgica. Sad vi meni recite koliko bi se netko s moralnim kvalitetama Zdravka Mamica zadrzao u Splitu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije