Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio i zbog čega

Zdravko Mamić zamjera Modriću: Luka me razočarao!

Zdravko Mamić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/15
09.06.2018.
u 10:26

- Ja nažalost neću vidjeti Rusiju, držat ću palčeve hrvatskoj reprezentaciji. Gledat ću na televiziji, ni prvi ni zadnji put

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, nepravomoćno osuđeni Zdravko Mamić i dalje ne silazi s naslovnica, još uvijek je top tema u medijima. Ovoga puta razgovarao je za RTL i otkrio zanimljive stvari vezane uz Modrića i Lovrena.

- Ja nažalost neću vidjeti Rusiju, držat ću palčeve hrvatskoj reprezentaciji. Gledat ću na televiziji, ni prvi ni zadnji put. Žao mi je zbog toga, ali to je život. Moram se na nove uvjete adaptirati. Ja sam, kolokvijalno rečeno, jedna životinja koja će to sigurno uspjeti, rekao je Zdravko za RTL.

Odgovorio je na pitanje čuje li se s Modrićem i Lovrenom.

- Ja se nažalost s igračima ne čujem. Modrića nisam vidio godinama, a Lovrena sam viđao povremeno. Ne bih htio da ovo krivo ispadne, ali oni i njihovi roditelji znaju cijelu istinu. Podjelu transfera dogovorili smo kad su bili mali i pri potpisu ugovora morali su biti u pratnji roditelja. To je bio moj pravni i poslovni interes ulaganja u djecu, prepričava Mamić pa dodaje:

- Ako oni nakon ovoga budu mogli srčano igrati za reprezentaciju, onda su oni moji dodatni heroji. Mislim da su to predivni i časni ljudi i zbog toga vjerujem da će ovo ostaviti nekakav trag na njima.

A onda se otvorio po pitanju Luke Modrića.

Zdravko Mamić
1/15

- Ja sam najveći fan Reala i Luke Modrića, on je jedan od najboljih igrača svih vremena. Zamjeram mu kao muškarac i razočarao me jer nije sazvao presicu, izašao pred cijeli svijet i rekao: "Sram vas bilo. Pa ja sam došao kao izbjeglica i dogovorili smo se da će Zdravko ulagati u mene, da će me zastupati".

Još se jednom osvrnuo na podjelu transfera.

- Ja sam bio ulagač i normalno je da sam morao nešto zaraditi. Ja Luku poznajem, netko mu je savjetovao da mora paziti na svoj imidž, ali znam da je on čestiti i pošten čovjek i da duboko u sebi on pati. Lovren je drugačiji temperament, on više sliči na mene i nikad nije skrivao da je to sve bilo tako. On je bio spreman pojaviti sa mnom javno u svakom trenutku.

Komentara 74

DU
Deleted user
12:13 09.06.2018.

Novinarska podmetanja, treba napraviti razdor i zagaditi atmosferu oko reprezentacije da ne bi slučajno postigla kakav uspjeh.

Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:47 09.06.2018.

Mamiću, osim što si Hrvatskoj donio svojim menadžerskim sposobnostima 1,5 milijardi kn, potaknuo potrošnju, doprinio dizanju BDP-a, platio državi preko 300 milijuna kn poreza i doprinosa ti pomažeš i portalima da skupljaju klikove i na tvojem imenu i prezimu zarađuju.. Donio si medijima u zadnjih 15 godina 100 milijuna kn. Sam index je na tvom imenu preko google oglasa zaradio 3 milijuna milijuna kn u zadnjih godinu dana. Večernjak ima 20 članaka o tebi dnevno, ovo će im biti financijski najunosniji mjesec i onda Mamić lopov i ne doprinosi društvu?

ST
stopostohrvat.
11:01 09.06.2018.

E moj Mamicu mamlaze jedan, pokro si od boga sto si mogao i uspio. Zar neprimjetno godinama ukrast 120 000 000 Mil Kuna sa Samo 8 Razreda skole to ne polazi ni najvecim kriminalcima od ruke. Stid te i sram bilo ispijas na Jahti vino od 20 000 Eura, sakriveno ti jos pola od toga sto si drpiso, cak 5 Bolnicki ustanova se moglo opremit Radioloskim uredjajima CT i MRT da pomognemo nasoj bolesnoj djeci i ljudima u pronalazenju i lijecenju teski bolesti, ti smradu pijes Vino od 10-20 tisuca Eura pa se hvalis i slikajes. Treba te tamo strpat i tebe i sve takve kao ti i Modric sram ga bilo sad prestavlja kao Reprezentaciju, srami te se i crknite po zatvorima djubrad lopovska jedna. Dabogda te naguzili u KP Zenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije