Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka i vapaj

Zdravko Mamić se obratio: Preko mene su pritisnuli Dinamo i našu domovinu!

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
24.12.2017.
u 13:43

- Iskoristit ću ovu priliku na kraju godine koja je za mene i Dinamo bila izuzetno teška.

Godina 2017. je na kraju i došlo je vrijeme da u ovo blagdansko doba rezimiramo godinu koja je na izmaku. To je napravio i savjetnik Dinama Zdravko Mamić koji je na Facebooku objavio video u kojem govori o svemu što se njemu i Dinamu događalo u 2017. godini, a to je iskoristio i da čestita Božić i Novu godinu svima onima koji ga prate na društvenim mrežama.

Mamić je govorio o tome kako je ovo razdoblje bilo izuzetno teško za njega i klub, koji je prvi put nakon 11 godina ostao bez naslova prvaka.

 

- Iskoristit ću ovu priliku na kraju godine koja je za mene i Dinamo bila izuzetno teška. Vidite da sam pritisnut sa svih strana, ali nije to pritisak samo na mene nego i na Dinamo i na našu domovinu, rekao je, između ostalog Zdravko Mamić te se okrenuo budućnosti. Što je sve obećao pogledajte u videu...

Ključne riječi

Komentara 138

DU
Deleted user
14:44 24.12.2017.

Skupila se bojna dizača tegova i udara minuse tj. pluseve. Kako ih mobiliziraju kad vide da im komentari i ne idu baš u prilog.

MI
misho32
00:05 25.12.2017.

nedaj se Mamiću , ovi što te napadaju to ti su jadnici , bolesnici koji ništa u životu nisu stvorili , a ti si stvorio ovu našu sjajnu nogometnu reprezentaciji , koja je najboli promotor mlade hrvatske države i koju ta jadna gamad želi uništiti.

DU
Deleted user
14:19 25.12.2017.

Strašno kako manipulirate sa komentarima. Večernji je otpad obični. Trujete društvo zato što vas plačaju interesne skupine. Ljudi to su razbojnici. Znači prvi kometar ima 33 lajka i niti jedan minus. Manipuliraju ,lažu i mažu. Osvjestite se ti krugovi uništavaju Lijepu našu. Ni Božić i nije svet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije