Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon progovorio
Povratak na članak

Zdravko Mamić otkrio detalje rastanka s Bjelicom: 'Ovo prvi put govorim!'

- Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama

Komentari 12

Avatar GeniKameni
GeniKameni
08:57 23.05.2020.

Ispravka... Maminjo je pobjegao od hrvatskog krivosudja a ne pravosudja. Mafija nije znala ni proces namontirati! Pozvali 80-ak svjedoka od kojih ga nitko nije teretio! U Dinamu tvrde da nisu osteceni! Ali svejedno, sudac mu "odvalio" 6.5 godina! Nije valjda lud da postuje odluke takvog "pravosudja"!

VL
DU
Deleted user
21:32 22.05.2020.

Kralj !

VL
VL
vladek
12:53 24.05.2020.

a šta je napravio Bjelica u Dinamu,dobio je dva gola u 95 minuti od Šahtara

VL
FR
freeshooter
22:35 22.05.2020.

I tu je sva istina, Bjelica se zaletio, zaletio se sa stavom prema klubu misleći da je nedodirljiv, kada se dogodio razlaz, jer nemožeš biti veći od nastale situacije, pa gazde, nastupila je tuga, Zdravku je žao, ali on i Dinamo idu dalje naprijed, Bjelici je žao, ali on ide unazad, Dinamo je bio i ostat će mu najveći klub u karijeri, a trebao je samo povući ručnu, kaže on klubovi iz petice, daj molim te Neno budi ozbiljan, imao si priliku kroz Dinamo skroz sazrijeti za dvije tri godine do petice, no ovako teško, utakmicu protiv Shakhtara, ili Benfice, su gledali vlasnici svih klubova iz petice, i što su vidjeli, ispadanje zbog nezrelosti trenera, i gubitak previše novaca, to su svi zapamtili, no samo Zdravko i Dinamo su to razumjeli, i kao ulaganje u tebe. No moja Preporuka Neno, nazovi gazdu i popričaj, korak unazad oba dvojca, i vrati se, Dinamo su ti bila i ostala vrata za svijet, no prerano si poletio, moraš naučiti biti strpljiv, uvijek si prerano odlazio, a ne na vrijeme.

VL
SI
sisavac
21:33 22.05.2020.

Ja tog čovjeka volim. Njega proganjaju i zatvaraju zbog stvari radi kojih nitko iz hajduka nije odležao, a veću štetu su napravili od zdravka. Jel vama jasno da su oni uništili hajduk, sveli ga na provincijsku kantu za napucavanje, koji prvenstvo završava sa 20 bodova manje od prvaka već godinama?! I stvorili narativ da je kriv mamić, dinamo, zagreb... Mamića treba pisjećivati, on je ikona hr nogometa, on živi nogomet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.