Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon progovorio

Zdravko Mamić otkrio detalje rastanka s Bjelicom: 'Ovo prvi put govorim!'

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
22.05.2020.
u 20:31

- Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama

Nenad Bjelica u Maksimiru je završena priča, jedan od najuspješnijih trenera u povijesti maksimirskog kluba dobio je otkaz prije nešto više od mjesec dana, nakon što se s klubom razišao u stavovima oko načina pregovaranja o smanjenju plaća tijekom situacije vezane uz pandemiju koronavirusa.

Na rastanku je bio korektan, nije upućivao teške riječi na račun bivšega kluba, a cijelu priču vrlo je brzo ostavio iza sebe. No, priču iza sebe nije ostavio Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, koji se oglasio iz Međugorja u kojemu se skriva. On je u razgovoru za Dnevni Avaz otkrio "svoju istinu" o cijelom tom slučaju s Bjelicom.

>>> 30. godišnjica nikad odigrane utakmice Dinama i Crvene zvezde

- Na Bjeličin odlazak nitko pametan niti je pomislio, a kamoli da je to priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme koronakrize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate je li mi žao, moj odgovor je da, žao mi je, rekao je za Avaz Zdravko Mamić.

Iako iz kluba često napominju da Mamić nije imao veze s odlukom o rastanku s Bjelicom, teško im je promijeniti percepciju u javnosti koja zna da se takve odluke već desetljećima ne donose bez blagoslova gazde. Pogotovo kad je u tijeku cijele te situacije Zdravko i prije službenog rastanka s trenerom na svom Facebooku otkrio tajni podatak o primanjima Nenada Bjelice i njegova stožera u Dinamu uz dodatak: "Game over".

A koliko je dobro upućen u zbivanja u Dinamu govori i sljedeća njegova izjava u kojoj se osvrnuo na mogući transfer Amera Gojaka.
- Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali, zaključio je Mamić koji govori kao da je još uvijek sastavni dio maksimirskog kluba.

Komentara 12

Avatar GeniKameni
GeniKameni
08:57 23.05.2020.

Ispravka... Maminjo je pobjegao od hrvatskog krivosudja a ne pravosudja. Mafija nije znala ni proces namontirati! Pozvali 80-ak svjedoka od kojih ga nitko nije teretio! U Dinamu tvrde da nisu osteceni! Ali svejedno, sudac mu "odvalio" 6.5 godina! Nije valjda lud da postuje odluke takvog "pravosudja"!

DU
Deleted user
21:32 22.05.2020.

Kralj !

VL
vladek
12:53 24.05.2020.

a šta je napravio Bjelica u Dinamu,dobio je dva gola u 95 minuti od Šahtara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije